Massagecursus bij Balans en Reflectie
Massagecursus bij Balans en Reflectie

Informatieavond over massage bij Balans en Reflectie op 14 september

vaste rubrieken

DELFT - Meer ontspanning, aandacht en rust: veel mensen ervaren dit als het positieve effect van massage. Bij Balans en Reflectie, aan de Nieuwe Langendijk 3, kun je op woensdag 14 september om 20.00 uur een gratis voorproefje nemen van de cursussen en behandelingen die de massagetherapeuten geven.

Zodra je bij Balans en Reflectie binnenkomt stap je binnen in een wereld met een ontspannen levenstempo. De ruimten zijn licht en Marijn van der Vegt zelf spreekt rustig en met aandacht. "Je kent vast wel dat gevoel waarmee je terugkomt van vakantie. Helemaal uitgerust en ontspannen. Maar in de eerste werkweek die daarop volgt raak je dat door alle drukte vaak snel weer kwijt. Massage brengt je meer in contact met jezelf. Je voelt je ontspannen, doet de dingen die je moet doen met aandacht en hebt meer helicopterview. Zo doorbreek je een neerwaartse stressspiraal. Massage brengt je steeds weer terug bij dat fijne vakantiegevoel."
Op de informatieavond bij Balans en Reflectie kunnen bezoekers proefbehandelingen ontvangen om deze ontspanning zelf eens te ervaren. Marijn van der Vegt en Marian Damshuiser zijn gespecialiseerd in polariteitsmassages waarbij ze verschillende technieken combineren. Deze massages behandelen drukpunten, bindweefsel, spieren en het energetische systeem.
Naast de proefbehandelingen krijgen de bezoekers uitleg over de inhoud van het cursusaanbod van het komende seizoen. In een korte cursus hoofd- en schouder massage leer je op twee avonden of een hele dag de technieken voor een korte maar effectieve massage. Op de basiscursus leer je veel praktische technieken zoals de juiste houding van je handen en masseren vanuit rust. Deze cursus duurt acht avonden of vier zaterdagen. Daarna kun je allerlei vervolgmodules volgen zoals bijvoorbeeld de vijf elementenmassage. Ook is er een verdiepingsgroep die eens per vijf weken samenkomt.
Marijn vindt het boeiend om de verhalen van de cursisten te horen als ze hun kennis in de praktijk hebben gebracht. "Niet alleen de vrienden en familie, ook de masseurs voelen zich na een behandeling ontspannen en zijn zich meer bewust van hun lichaam."

Balans en Reflectie
Telefoon: 06 22 366 377
Website: www.balansenreflectie.nl