Het door RODI gemaakte reclamebord was dinsdag te zien tijdens het NK Kortebaan in Nootdorp.
Het door RODI gemaakte reclamebord was dinsdag te zien tijdens het NK Kortebaan in Nootdorp.

Keukenstudio Paul van Vliet Voelt zich thuis bij RODI!

vaste rubrieken

NOOTDORP – Bezoekers van het NK kortebaan in Nootdorp konden afgelopen dinsdag onder meer een reclamebord van Keukenstudio Paul van Vliet zien. Eerder hing dit bord, dat werd gemaakt door RODI reclame & belettering, bij de Nootdorpse Tennisclub.

"Het zijn mobiele en versleepbare borden", vertelt Theo van Vliet namens de Italiaanse keukenspecialist. "Als we iets sponsoren, zoals de kortebaan draverij, die we al vanaf dag één steunen, dan gebruiken we dit bord."
Keukenstudio Paul van Vliet liet het bord bij en door RODI maken. "Dat is super goed bevallen. De kwaliteit is goed en de prijs ook. We zijn er happy mee." De Nootdorpse keukenstudio liet deze klus door RODI uitvoeren omdat beide bedrijven vaker zaken doen. "Zo adverteren we regelmatig in de krant Delft op Zondag. Daarom wilden we ook eens zo'n bord bij RODI bestellen en het resultaat is weer perfect."
Keukenstudio Paul van Vliet verhuisde twee jaar geleden van de Dorpsstraat naar de Laan van Ambacht 13 in Noordorp. "Zakelijk gezien de beste beslissing die we in al die jaren hebben genomen", blikt Van Vliet terug. Op deze nieuwe ruime stek beschikt het bedrijf over een prachtige showroom vol stijlvolle Italiaanse keukens. Hiervoor komende klanten uit het hele land – en zelfs uit het buitenland voor naar Nootdorp. Zie voor meer informatie www.keukenstudiopaul.nl. Meer weten over RODI Media? Kijk dan op www.rodimedia-zh.nl.