Rik Spaans van Hoveniersbedrijf Spaans is blij met de onlangs door RODI beletterde Mercedes Sprinter.
Rik Spaans van Hoveniersbedrijf Spaans is blij met de onlangs door RODI beletterde Mercedes Sprinter.

Hoveniersbedrijf Spaans Voelt zich thuis bij RODI!

vaste rubrieken

DELFT – De nieuwe Mercedes Sprinter van Hoveniersbedrijf Spaans is onlangs door RODI reclame & belettering voorzien van de bedrijfsgegevens en het logo.

"Ik heb nu een grotere bus dan voorheen, dan mag daar ook een groter logo op", vertelt hovenier Rik Spaans. Hij had in de krant Delft op Zondag wat collega's voorbij zien komen die naar tevredenheid hun wagens door RODI hadden laten beletteren. "Daarom ben ik eens bij RODI gaan informeren." Spaans werd niet teleurgesteld. "Ik ben hartstikke blij met de belettering, het is precies wat ik wilde en wat we hebben afgesproken. Daarnaast vind ik het prettig dat RODI zo dichtbij zit. Ik ben zeer te spreken over de goede service."

Hoveniersbedrijf Spaans werkt zelf vooral in de regio Delft. Het bedrijf kan worden ingeschakeld voor aanleg, onderhoud en ontwerp van tuinen. "We verzorgen het complete plaatje voor alles wat met de tuin te maken heeft. Mijn voorkeur gaat uit naar natuurvriendelijke en groene tuinen met veel beplanting." Hoveniersbedrijf Spaans denkt mee met de klant, staat voor kwaliteit en duurzame producten. Zie voor meer informatie de website www.hoveniersbedrijfspaans.nl. Meer weten over RODI Media zh? Kijk dan op www.rodimedia-zh.nl.