Afbeelding

Ook in Delft was het 'De Week van de Smaak'

vaste rubrieken

Editie: Week 40, Jaargang 22 |

Tijdens de Week van de Smaak kan geproefd worden van authentieke en smaakvolle streekproducten.

DELFT – De afgelopen week was de Week van de Smaak. Dit event werd voor de achtste keer op veel plaatsen in Nederland gehouden. Ook op de Delftse Markt kon geproefd worden van authentieke en smaakvolle streekproducten. Bij Holland Kaascentrum staat alles in het teken van de lekkerste kaas van de boerderij.

De Week van de Smaak is dé kans om kennis te maken met al het heerlijks uit de streek. Kaas van de Boerderij is daar een prachtig voorbeeld van. Holland Kaascentrum is hier van oorsprong in gespecialiseerd. Voor het huismerk zijn kazen van boerderijen uit diverse regio’s geselecteerd, zoals de enige echte Boerenkaas Meshanger, een kaas met een volle, rijke smaak, zo smedig dat de kaas aan het mes blijft hangen. Vandaar de naam: Meshanger.
De Week van de Smaak inspireert door ambachtelijke streek- en seizoensgebonden producten centraal te stellen. Dit smaakvolle evenement draagt daarmee bij aan de bewustwording van de herkomst van onze voeding en laat jong en oud genieten van eerlijke producten en pure smaken. In het hele land doen vele bedrijven en organisaties mee met honderden activiteiten op locatie. Ga voor een overzicht van alle activiteiten naar: www.weekvandesmaak.nl.

 

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12