Afbeelding

Veel gekker moet het niet worden

vaste rubrieken

Editie: Week 30, Jaargang 20 |

Delft wordt de laatste weken geteisterd door een borstenknijper. Twaalf dames meldden zich bij de politie omdat een onbekende man hen in de omgeving van de Voorhofdreef en de Provincialeweg in de borsten kneep. Alle deze dames fietsten op maandag, dinsdag en woensdag tussen 22.00 uur en 02.15 uur op dit punt, toen er een man langsfietste die hen in de borsten kneep en weer verder reed. De politie surveilleert extra in deze omgeving en is op zoek naar de identiteit van de man. Als u tips heeft, kunt u contact opnemen met de Politie in Delft via telefoonnummer 0900 - 8844.

In het pand van Plukkebol Kinderopvang aan de Kloosterkade is afgelopen zondag brand gesticht. Rond 18.30 uur kregen agenten een melding dat een lokaal van de school in brand stond. De brandweer werd ingeschakeld en de brand werd snel geblust. Na onderzoek bleek dat er sprake was van brandstichting. De recherche onderzoekt de zaak en is op zoek naar getuigen. Deze kunnen zich bij Politie Delft melden via telefoonnummer 0900 – 8844.

Aan de Bieslandsekade zijn afgelopen zondag vijf jongeren opgepakt vanwege een poging tot inbraak in een kelderbox. Een getuige meldde bij de politie dat vijf jongeren zich verdacht ophielden bij kelderboxen in een flat aan de Van Lodesteynstraat. Agenten troffen in de omgeving vijf jongeren in de leeftijd van 17 tot en met 19 jaar die geprobeerd hadden een kelderbox open te breken. De jongeren werden aangehouden.

De recherche van Bureau Delft is nog steeds op zoek naar getuigen van een beroving van een 51-jarige Hagenaar. Hij parkeerde in de nacht van woensdag 11 op donderdag 12 juli rond 1.30 uur zijn auto aan de Pijperring, toen hij door vier mannen die uit de nabijgelegen bosjes kwamen werd aangevallen. De mannen mishandelden hem en stalen zijn tas en eigendommen. De vrouw en het kleinkind van het slachtoffer zaten op het moment van de beroving achterin de auto. Als u tips heeft, kunt u contact opnemen met de recherche van Bureau Delft via telefoonnummer 0900 – 8844.

Bij een standaardcontrole aan de Kleveringweg werd afgelopen maandag om 17.20 uur een 43-jarige automobilist aangehouden. De man bleek negenentwintig bekeuringen open te hebben staan en moest daarnaast nog een gevangenisstraf van 20 dagen uitzitten. Agenten hielden de man aan en namen zijn auto in beslag. De man krijgt deze pas terug als hij de boetes ter waarde van 3780 euro terugbetaalt.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12