Afbeelding

Wat IK zeggen WIL

vaste rubrieken

Editie: Week 43, Jaargang 21 |

Roestgevallen

DELFT – Wat is het nut van die roestige wegwijzers en kastjes en andere voorwerpen die op de Bieslandsekade en op de Tweemolentjeskade zijn neergezet? En dat roestige bruggetje en die andere dingen die half boven het water hangen op de Bieslandsekade? De wegwijzers zijn praktisch niet te lezen. In een tijd van bezuinigingen vind ik – en ik denk velen met mij – dat dit een nutteloze uitgave is. Ik zou wel eens willen weten wat die roestgevallen wel niet hebben gekost. Is daar wel goed over nagedacht? Ik denk haast van niet, maar dat geldt voor meer van die nutteloze dingen. Voor de wel nuttige zaken, zoals een kinderboerderij of waterspeeltuin, is geen geld meer. Dat vind ik schofterig. Ik hoop daar een antwoord op te krijgen; het waarom en de totale kosten.

L. de Hoog, Delft

 

Naaktstrand Delftse Hout (1)

DELFT - Waar kunnen we met onze kinderen en kleinkinderen heerlijk wandelen of spelen langs het voetpad van de plas? Schande; alles moet kunnen en steeds meer vrijheid wordt ons ontnomen om op een goede nette manier met kinderen te wandelen.

M. van Bijsterveld, Delft

Naaktstrand Delft Hout (2)

DELFT - Natuurlijk staan wij - ons gezin met vijf kinderen plus aanhang en acht kleinkinderen - achter het in stand houden van naaktrecreatie in de Delftse Hout! We staan vierkant achter deze mening. Afblijven van 'ons' naturistenpark Delftse Hout en naaktrecreatie overal toestaan.

Hans Bons, Delft

 

Muurschildering Bonte Ossteeg

DELFT - Geachte mevrouw Els Kemper; als jullie ten doel hebben om op te letten op de historische aspecten in de binnenstad, waarom staat er dan zo’n verschrikkelijk lelijk zwembad aan de Phoenixstraat: het Stadskantoor. En waarom wordt er nu ook nog eens een groot glazen terrarium aan toegevoegd naast ons mooie station? Dat zijn dingen waar je je druk om moet maken, en niet een prachtig geschilderde muur afkraken waar alle aspecten van ons mooie Delft in terug te vinden zijn. De muur zag er niet uit met alle graffiti, maar is nu een stukje reclame voor Delft. Toeristen verdringen elkaar hier om een foto te maken, dus dat zegt wel iets. Door jullie soort figuren is er al genoeg moois om zeep geholpen.

Frans Kool, Delft

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12