Afbeelding

Bij Benfried staat alles in het teken van het voorjaar

vaste rubrieken

Editie: Week 7, Jaargang 22 |

Het team van Benfried haalt de bezem door de winkel en de komende periode zijn er diverse voorjaarartikelen met veel voordeel verkrijgbaar. Op de foto staan Sander, Gijs, Lewie en Layla, op de foto ontbreekt Piet.

DEN HOORN – Veel mensen zijn er nog niet van op de hoogte dat Benfried niet alleen een groothandel is. Benfried aan de Hooipolderweg 1 in Den Hoorn is ook toegankelijk voor particulieren. De komende weken staat Benfried in het teken van het voorjaar. Dit betekent dat er de komende periode veel aanbiedingen gelden. Heggenscharen, zowel elektrisch als handmatig, zijn voordelig verkrijgbaar. Ook zijn er elektrische en handmatige grasmaaiers met veel voordeel verkrijgbaar. Daarnaast gelden er aanbiedingen op snoeigereedschap. “Wij hebben ook een eigen serviceafdeling”, zegt Petto Koop. “Mensen die bij ons een apparaat of een machine kopen, kunnen dat bij ons ook laten repareren. Het is een groot voordeel dat wij de reparaties in eigen beheer kunnen uitvoeren.”

Voor de echte tuinliefhebbers, kunnen de mensen van Benfried ook het beste tuinadvies geven op het gebied van bemesting en gewasbescherming. Er is ook een grote afdeling tuinmaterialen, tuinhout en bestratingsmaterialen. “Voor alles buiten je woning kun je hier terecht”, zegt zijn zoon Sander Koop, die op termijn de leiding van de winkel gaat overnemen.  “De tuin is voor veel mensen het verlengstuk van de woonkamer. Bij Benfried kun je zowel terecht voor onderhoud van de tuin als voor de ontspanning in die tuin.”
In de winterperiode was Benfried op zaterdag geopend van 9.00 uur tot 12.00 uur. Maar nu het voorjaar er weer aankomt, is de winkel van Benfried vanaf 1 maart weer geopend van 8.00 uur tot 16.00 uur. Wilt u zich helemaal goed op het voorjaar voorbereiden? Breng dan een bezoek aan Benfried en laat u deskundig informeren. Telefoon: (015) 256 93 56. Internet: www.benfried.com.

 

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12