Beleef de voorpret van je wintersportvakantie bij Alpine Sports.
Beleef de voorpret van je wintersportvakantie bij Alpine Sports.

Open dag Alpine Sports Ski- en snowboardcentrum

sport

DEN HOORN – Goed voorbereid op wintersport? Ski- en snowboardcentrum Alpine Sports aan de Hooipolderweg 4 houdt zaterdag 3 september open huis.

Wie optimaal wil genieten van zijn of haar wintersportvakantie, voelt er weinig voor om ter plaatse in een propvolle klas zijn of haar skivaardigheden op te halen. "Het is beter om alvast met lessen te beginnen op Hollandse bodem", adviseert Mark Rijnders van Alpine Sports. "Als je een cursus van zes lessen bij ons volgt, heb je in die tijd effectief drie uur op de ski's gestaan. Om aan dat aantal tijdens de wintersport te komen, moet je meer dan een week dagelijks lessen nemen. Die tijd besteed je natuurlijk liever aan het echte werk op de piste. Bovendien heb je al veel voorpret als je in Nederland voorbereidt."
Tijdens de open dag van 11.00 uur tot 17.00 uur kan iedereen gratis het indoor ski- en snowboardcentrum komen bezichtigen. Alpine Sports beschikt over drie rolbanen en één schotelbaan. Ieder uur vinden er demo's plaats. "Op maandag 5 september kun je al starten: deze 'ontzomercursus' van zes lessen bieden we aan voor slechts 129 euro", nodigt Rijnders de lezers van dit weekblad uit. Tot aan de herfstvakantie is Alpine Sports geopend op maandag, woensdag, vrijdag, zaterdag en de zondagochtend: vanaf dat moment tot aan de voorjaarsvakantie is het ski- en snowboardcentrum zeven dagen per week geopend.
Naast ski- en snowboardlessen kun je bij Alpine Sports terecht voor georganiseerde reizen naar de Italiaanse en Oostenrijkse Alpen; en voor feesten en partijen in het gezellige horecagedeelte van het wintersportcentrum. Meer informatie is te vinden op www.alpinesports.nl.