Afbeelding

Rugbyers in training voor 40-jarig jubileum

sport

Editie: Week 36, Jaargang 20 |

DELFT - In 2014 bestaat Rugby Club Delft 40 jaar. In aanloop naar het jubileum is het clubgebouw op sportpark Biesland flink verbouwd. Niet alleen heeft het in- en exterieur een facelift gekregen. Vanaf heden is ook het eigen restaurant ‘De Vetvijver’ geopend aan het Bieslandsepad.

Op 8 september gaat de rugbycompetitie weer van start. Afgelopen seizoen is de damesselectie van RC Delft gepromoveerd naar het hoogste landelijke niveau. De dames gaan er dit jaar natuurlijk alles aan doen om zich te handhaven op het hoogste niveau.
Beide herenteams zetten in op een top twee klassering in de competitie. Dit geeft de gelegenheid tot directe of indirect promotie. De seizoenvoorbereiding is alvast goed begonnen met het verslaan van de Delftse studenten teams, DSR-C en Thor. Ook de jeugd kan komend seizoen weer bij Rugby Club Delft terecht. Vanaf 5 jaar tot en met 19 jaar kan er worden uitgekomen voor de jeugdafdeling.
Om van het jubileumjaar een speciaal jaar te maken gaat de gehele vereniging in april op jubileumtour naar Schotland. Hierbij zullen jeugd, dames en heren vijftientallen in actie komen op Schotse bodem. Van 2 tot 4 mei organiseert de club een groots internationaal Rugby Festival. Hierbij zullen er weer meer dan honderd binnen- en buitenlandse gasten naar Delft afreizen om gezellig deel te nemen aan de verschillende rugbywedstrijden die zullen plaatsvinden. Op de hoogte blijven over Rugby Club Delft? Like de club op Facebook: https://www.facebook.com/RugbyClubDelft.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12