Afbeelding

Tafeltennisvereniging DHC is in nieuwe sporthal klaar voor de toekomst

sport

Editie: Week 4, Jaargang 23 |

Achter de puinhopen van de gesloopte vorige sporthal ligt een gloednieuwe hal waar DHC dolblij mee is.

DELFT - Tafeltennisvereniging DHC is na vele onderhandelingen met de Gemeente Delft onlangs verhuisd naar de schitterende nieuwe speellocatie gelegen: op de tweede etage van het nieuwe scholencomplex in het Poptahof.

DHC zat sinds de jaren ‘70 in de gymzaal aan het Poptahof Noord, waar de vereniging grenzend aan de zaal een eigen kantine had gebouwd.  Met de vernieuwing van het Poptahof stonden ook de school en de daarbij behorende gymzaal op de nominatie om plaats te maken voor een nieuw gebouw dat aan alle eisen van de huidige tijd voldoet. Het nieuwe schoolgebouw biedt ruimte aan twee scholen, een kinderdagverblijf en een ruime sportzaal met aangrenzende kantine voor de tafeltennisvereniging. De sportzaal wordt overdag gebruikt door de scholen, ’s avonds en in het weekend kan DHC er terecht. De kantine is niet alleen voor DHC, maar kan ook door andere gebruikers met maatschappelijke doeleinden  worden gehuurd.


Oud-voorzitter Peter Dessens heeft - na afronding van alle lopende zaken rondom de verhuizing de voorzittershamer overgedragen. “Vernieuwing van bestuur is altijd goed om weer een weg naar de toekomst in te slaan”, legt Dessens uit. “Door de nieuwe accommodatie en de nieuwe sportzaal en de samenwerking met de scholen en de buurtsportvereniging is DHC is weer klaar voor de toekomst en ziet deze met vertrouwen tegemoet.”


Doordat de sportzaal groter is dan de oude gymzaal heeft DHC weer mogelijkheden voor nieuwe leden. Zowel jeugd als volwassenen zijn van harte welkom om drie gratis proeflessen te volgen. Speciaal voor 55+ wordt een nieuwe trainingsgroep gevormd. Zie voor meer informatie en trainingstijden de website www.tafeltennisdhc.nl.

Bijschrift:

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12