Intratuin geeft deze maand een wel erg bijzondere prijs weg: een unieke overnachting op de kerstafdeling van het tuincentrum.
Intratuin geeft deze maand een wel erg bijzondere prijs weg: een unieke overnachting op de kerstafdeling van het tuincentrum.

Win een magische kerstnacht om van te dromen

lopende zaken

DELFT - Denk je aan Kerst, dan denk je aan Intratuin. Laat je betoveren door de adembenemende kerstafdeling van Intratuin. Dat kan natuurlijk overdag, maar tijdelijk kan dit ook 's nachts!

Maak kans op één van de drie unieke overnachtingen op de kerstafdeling in de Intratuin. Dat wil je toch niet missen?

Warm welkom
Na een warm welkom en een uitgebreide rondleiding in de prachtige kerstafdeling van Intratuin staat er een heerlijk culinair kerstdiner te wachten. Daarna kun je uitbuiken in een relaxhoekje en op groot scherm van een leuke kerstfilm genieten, terwijl er honderden lichtjes om je heen fonkelen. In elke winkel is een unieke slaapplek gecreëerd in een beschutte ruimte, zodat je een dromerige nacht tegemoet gaat. De volgende ochtend staat er een heerlijk ontbijtje klaar. Deze bijzondere overnachting brengt natuurlijk nog leuke verrassingen met zich mee…
De overnachtingen vinden verspreid plaats.
De eerste overnachting vindt plaats op zaterdag 10 december op de kerstshow van Intratuin Zoetermeer, de tweede overnachting is op zaterdag 17 december en de laatste op vrijdag 23 december.
Wil jij kans maken op een overnachting op de kerstshow? Kijk dan voor meer informatie op de website kerstwereld.intratuin.nl. Via deze website kun je eenvoudig meedoen en kans maken op deze prachtige, unieke en feestelijke prijs.