Mustafa Avdatek heet u welkom bij Corfu,
Mustafa Avdatek heet u welkom bij Corfu,

Genieten van Griekse topgerechten en bijzondere gastvrijheid bij Corfu

lopende zaken

DEN HAAG – De Griekse keuken kent in ons land veel liefhebbers. Wie het neusje van de zalm op dit gebied wil proberen, moet beslist naar Grieks restaurant Corfu in Ypenburg.

Mustafa Avdatek startte tien jaar geleden met zijn Griekse restaurant Corfu in de Haagse wijk Ypenburg. "Wij hebben toen gelijk het menu van de maand gepresenteerd, dat zowel in het restaurant gegeten als afgehaald kon worden. Veel vlees, want dat typeert de meeste Griekse schotels. Uiteraard is de maaltijd niet compleet zonder heerlijke nevengerechten, die we er in voldoende mate aan toevoegen." Maar ook voor vis en vegetarische lekkernijen en bijzondere pan- en ovengerechten draaien ze bij Corfu hun hand niet om. Avdateks keuze voor de Griekse keuken in combinatie met de bijzondere gastvrijheid heeft zijn restaurant geen windeieren gelegd. "De horeca heeft een moeilijke tijd achter de rug, maar wij doen het al tien jaar uitstekend. Nog altijd zit de zaak regelmatig helemaal vol."
Tegenwoordig heeft Corfu in plaats van het menu van de maand het evenzo heerlijke familie afhaalmenu, een mixed grill in 2 formaten: 2 à 3 personen of 3 à 4 personen.
Restaurant Corfu is te vinden aan de Plesmanstraat 184 in Den Haag-Ypenburg. Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur: daarnaast is Corfu goed te bereiken met het openbaar vervoer, tram 19 vanuit Delft stopt achter het restaurant. Corfu is geopend van dinsdag tot en met donderdag van 17.00 uur tot 21.30 uur, vrijdag en zaterdag van 17.00 uur tot 22.00 uur en op zon- en feestdagen van 16.00 uur tot 22.00 uur (op maandagen gesloten). Kijk voor alle (afhaal)menu's op www.corfuypenburg.nl.