Afbeelding

Speciaal jubileum menu bij tienjarig bestaan Les Copains

lopende zaken

Editie: Week 49, Jaargang 21 |

DELFT – Het tienjarig jubileum van visrestaurant Les Copains in de Breestraat 8 wordt gevierd met een speciaal jubileum menu. Bij iedere verjaardag is er in februari zo’n jubileum menu, maar nu heeft het nog een extra feestelijk tintje. De gasten worden namelijk bij binnenkomst ontvangen met een glas proseco. Voor een menu van vijf gangen betaalt u 45 euro (de prijs van een vier gangen menu). “Het menu bestaat uit diverse soorten vis, maar is ook in vleesvarianten te krijgen”, zegt Eric Ketel, die samen met zijn vrouw Debbie het restaurant leidt. “Alle denkbare soorten vis, afhankelijk van het aanbod van de dag.” Het is wel noodzakelijk om te reserveren, onder vermelding van het jubileum menu. De gasten worden in het restaurant bediend door Debbie en Pascal, die ook verantwoordelijk is voor de wijnkaart. Ook het wijnarrangement voor het jubileum menu is door hem samengesteld. “In de keuken werk ik zelf samen met Joey”, zegt hij. “Die is onder andere verantwoordelijk voor de voor- en nagerechten.” Les Copains telt veertig zitplaatsen. Het restaurant is ook af te huren voor feesten, partijen en recepties. “We hebben net een geheel vernieuwde bar”, zegt hij. “De bar heeft hierdoor een moderne uitstraling gekregen.” Een belangrijk onderdeel is verder het homarium, waar alle kreeften vers uit gehaald worden. In de maanden april, mei en juni wordt uit hetzelfde homarium de echte Oosterschelde kreeft gehaald (houd hiervoor de website in de gaten). Het tienjarig jubileum wordt op zondag 3 februari officieel gevierd met genodigden.

Telefoon: (015) 2144083.
Internet: www.lescopains.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12