Casa del Sol Coniosco heeft de zomer in de bol! (Foto: PR)
Casa del Sol Coniosco heeft de zomer in de bol! (Foto: PR)

De Zomer in je bol, nou wij van Casa del Sol – Conosco wel hoor!

kijk op de wijk

DELFT - Lekker eten en drinken, goede sfeer, zwoele zomeravonden of zonovergoten middagen dat is genieten en ontspannen…iedereen heeft zin in de zomer dus iedereen heeft zin in: De mediterraanse Spaanse en Portugese specialiteiten op de menukaart en de wijnkaart van Casa del Sol – Conosco!

Onze specialiteit is de Spaans / Portugese kaart, gastheer Tijmen Hillan en Chef kok Johan Westra verrassen u met gedegen kennis van de Spaanse en Portugese keuken, dagelijks verse producten, mooie verhalen achter de prachtige Portugese en Spaanse wijnen en dat allemaal in een intieme, eigentijdse ambiance. Ook de vegetarische keuken is voor ons geen probleem en ook met uw dieetwensen kunt u bij ons terecht. Geef dit vooraf bij het reserveren op onze website of telefonisch even aan.
De Casa presenteert ieder seizoen bovendien een nieuwe menukaart, per slot van rekening heeft ieder seizoen haar eigen gerechten en thema's en sfeer en dat willen we u laten proeven en laten beleven. Vrijdag 21 juni is het dan ook zo ver, dan presenteren wij de Zomerkaart 2019. Een tipje van de sluier kunnen we u alvast geven: De Paella komt na een succesvolle thema-avond bij ons vast op de kaart; Naast de Pinxtos zullen de Tapas acte de présence geven; En een nog geheime "Proeverij" van de Chef. Op aanvraag kan hier een passend en verrassend wijn- en port arrangement bij worden geserveert. Vraag hier gerust naar bij Gastheer Tijmen Hillan. De Casa beschikt tevens over een sfeervol terras en zeker nu we toch wel heel snel de zomer verwachten zijn wij vanaf de start van de zomer op het Noordelijk halfrond op 21 juni vanaf 15.00 dagelijks van woensdag tot en met zondag geopend.

Tip
We willen u ook graag een tip meegeven! Wist u dat het nabijgelegen natuurgebied Midden-Delfland op nog geen 5 minuten fietsen of 10 minuten lopen is? Na een heerlijk fietstocht of lome wandeling is het een traktatie om even op ons terras te komen zitten en even heerrlijk te genieten van hapjes, drankjes en natuurlijk van heerlijk ijs! Voor de kids stellen wij graag een authtentiek, maar toegankelijk en leuk menu samen tegen gereduceerd tarief. Vraag ernaar bij Gastheer Tijmen Hillan. Bovendien zijn wij huisdiervriendelijk en kunt u de hond altijd meenemen zowel binnen als buiten. Iedereen is welkom!

Dasstraat 34 – 2623 CC Delft – www.casa-del-sol.nl – 015 261 4711
Eenvoudig bereikbaar vanaf A13, A4 of Provinciale weg Beatrixlaan.
GRATIS parkeren en op 10 minuten loopafstand van Station Delft-Zuid.