Het team van Delft Autoschade neemt uw auto bekwaam onder handen. (Foto: PR)
Het team van Delft Autoschade neemt uw auto bekwaam onder handen. (Foto: PR)

"Wij nemen u alle zorg rond autoschade uit handen"

kijk op de wijk

Schade aan je auto is nooit leuk. Maar het is wèl fijn als die schade netjes wordt opgelost. Delft Autoschade aan de Voltaweg is een vertrouwd adres voor schadeherstel zonder zorgen.

Delft Autoschade is sinds 2013 gevestigd aan de Voltaweg op het bedrijventerrein Schieoevers. Eigenaar Darren Doorenbosch heeft in de voorgaande jaren zijn sporen in het vak verdiend. Hij zit al sinds 1979 in het vak en er is weinig schade waar hij en zijn team geen raad mee weten. Of het nu gaat om carrosserieschade; uitdeuken, spuiten, laswerk, schade aan de bekleding of een lege airco; Darren en zijn team helpen u snel en goed. "Wij beseffen dat schade nooit gelegen komt en dat veel mensen de rompslomp eromheen vaak nog vervelender vinden dan de schade zelf", legt Darren uit. "Daarom nemen wij onze klanten de zorg zoveel mogelijk uit handen. Zo kunt u op onze website www.delftautoschade.nl online een schadeformulier invullen. Desgewenst regelen wij dan de complete afwikkeling voor u. We schakelen indien nodig een schade-expert in en in verreweg de meeste gevallen kunnen wij de kosten van de reparatie direct met uw verzekeringsmaatschappij afhandelen." En die schade handelt het team van Delft Autoschade dan vlot en bekwaam af. "Wij werken alleen met originele onderdelen en met duurzame producten zoals de autolak van Standox. Mocht u een eigen risico hebben, dan nemen wij die voor onze rekening. Zekerheid voor alles. Daarom zijn wij ook aangesloten bij brancheorganisaties als Focwa en zijn we aangesloten reparateur van Aegon. Bovendien maken we het onze klanten ook graag gemakkelijk. We hebben ruime openingstijden: van maandag t/m vrijdag van 7.30 uur tot 17.00 uur en op zaterdag van 7.30 uur tot 11.30 uur. Maar ook een ander tijdstip, buiten kantoortijd, is op afspraak mogelijk en we hebben zelfs een haal- en brengservice binnen een straal van 25 kilometer. Terwijl wij ons over uw auto ontfermen krijgt u desgewenst een leenauto mee. Gratis. U betaalt alleen de brandstof die u verbruikt."
Kijk, dat bedoelt Delft Autoschade dus met Schadeherstel zonder zorgen. Meer weten? Kijk dan eens op de website van het bedrijf. Daar vind u ook leuke acties. Reacties van klanten die u voorgingen vindt u op www.facebook.com/Delft-Autoschade-BV-225355280933781.