Het pand van IJzerhandel Zwaard op bedrijventerrein SchieOevers.
Het pand van IJzerhandel Zwaard op bedrijventerrein SchieOevers.

IJzerhandel Zwaard gaat altijd met zijn tijd mee

kijk op de wijk

Voor Bedrijvenkring SchieOevers is de komst van IJzerhandel Zwaard een belangrijke kwaliteitsinjectie geweest, en vice versa. Ondernemer René Zwaard runt zijn goedlopende zaak hier met plezier.

Veel is veranderd sinds Ton Zwaard zijn winkeltje aan de Lange Geer opende. Ruim zeventig jaar geleden. Maar één ding blijft onveranderd: Wie IJzerhandel Zwaard zegt, zegt kwaliteit. En wel de hoogste kwaliteit, in producten én serviceverlening. In het grote magazijn aan de Ampèreweg ligt een zeer ruim assortiment van producten klaar voor verkoop. Niet alleen de gangbare artikelen, maar ook de minder courante worden zo veel mogelijk uit voorraad geleverd om zowel de bedrijfsmatige klant als de particulier op maat te bedienen. "Bevestigingsmaterialen, hang- en sluitwerk, gereedschappen, machines, sleutels, noem maar op", zegt mede-eigenaar René Zwaard. "Wij zijn dagelijks met veel enthousiasme met hart en ziel bezig om onze klanten tevreden te stellen." IJzerhandel Zwaard is een winkel waar iedereen gewoon binnen kan wandelen.Ook de particuliere klant kan gebruik maken van de vakkennis en het uitgebreide assortiment dat door een veelvoud van bedrijfsmatige klanten tot stand is gekomen.

Elektronische
sluitsystemen

Dat IJzerhandel Zwaard met zijn tijd meegaat, blijkt wel uit het feit dat het bedrijf zeer deskundig is op het gebied van elektronische sluitsystemen. "Daar hebben we het afgelopen jaar echt ons visitekaartje mee kunnen afgeven, toen we het Reinier de Graaf Gasthuis volledig voorzien hebben van deze elektronische sluitsystemen", zegt Zwaard niet zonder trots.

Eenentwintigste eeuw
Samen met zijn compagnon Rien Struijk heeft Zwaard het bedrijf, dat het levenslicht zag in 1945, zonder omwegen de eenentwintigste eeuw binnengeleid. "Naar veel van de producten waar wij vaak van oudsher al in handelen blijft altijd vraag, maar we houden onze ogen ook open voor nieuwe apparaten en systemen waar wij vanuit ons vakgebied veel van verwachten", verduidelijkt Zwaard. Zijn bedrijf beschikt over een groot eigen parkeerterrein, waar de auto gratis kan worden geparkeerd. "En een eigen bezorgdienst die dagelijks de grotere aankopen gratis thuis bezorgt."

Openingstijden
IJzerhandel Zwaard is gevestigd aan de Ampéreweg 1, 2627 BG in Delft. Geopend van maandag tot en met vrijdag van 7.30 uur tot 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 uur tot 12.00 uur. Tel. 015–2123804, website www.zwaard.nl.Hier vindt u ook een virtuele winkeltour.