Kinderen van Koorschool Delft in actie.
Kinderen van Koorschool Delft in actie.

Zingen is leuk én gezond!

cultuur

Zingen is gezond en muziek maakt slim! Wetenschappelijke onderzoeken bewijzen het keer op keer. En het is ook nog eens ontzettend leuk om (samen) te doen.

Bij Koorschool Delft leren kinderen goed zingen. Voor kinderen van 4 tot en met 18 jaar zijn er verschillende koorklassen die aansluiten bij hun leeftijd en ontwikkeling. Kinderen leren spelenderwijs hun stem goed gebruiken en muzikaliteit ontwikkelen. Kleuters uit groep 1 en 2 zingen in de Primeklas. Vanaf de Tertsklas (groep 3 en 4) leren kinderen ook noten lezen en maken ze kennis met muziektheorie. Er zijn twee leslocaties, in Delft en in Den Hoorn. De lessen starten vanaf maandag 28 augustus. Inschrijven voor het nieuwe seizoen is nog mogelijk.
Ook volwassenen kunnen terecht bij Koorschool Delft. Het hele jaar door worden workshops, zangdagen en koorprojecten georganiseerd. Het nieuwe seizoen start in september met een weekend waarin oud-King's Singer David Hurley diverse koren coacht. In oktober kunnen geïnteresseerden zingen onder leiding van de beroemde Engelse componist en dirigent John Rutter. Op 6 oktober start een tien weken durend Kerstkoorproject. Voor alle informatie en inschrijving: www.koorschooldelft.nl.
Koorschool Delft is een initiatief van zangpedagoog Petra Weijers.