Het Delft Chamber Music Festival strijkt neer bij Lijm & Cultuur.
Het Delft Chamber Music Festival strijkt neer bij Lijm & Cultuur.

Bijzondere voorstellingen bij Lijm & Cultuur

cultuur

Lijm & Cultuur verwelkomt jong en oud voor een drietal unieke voorstellingen tijdens het Delft Chamber Music Festival. Ook kun je vanaf 31 juli weer genieten van koffie, lunch of borrel én onze stadstuin aan de Schie! En... er komt een nieuwe Chaos.

Het is bijna zover: Delft Chamber Music Festival presenteert op zaterdag 29 juli zijn eigen productie 'Begin van een onbekend tijdperk' in samenwerking met het Gergiev Festival in Rotterdam. Acteur Thom Hoffmann draagt werk voor uit de dagboeken van Konstantin Paustovski in harmonie met Prokofjevs Visions Fugitives uitgevoerd door Liza Ferschtman (viool) en Ole Christian Haagenrud (piano). Zaterdag 29 juli om 19.00 uur en 20.30 uur.

Tijdens de bonte muzikale voorstelling 'Juffrouw Kachel' op zaterdag 5 augustus spelen kinderen van 8 tot 12 jaar enthousiast mee! Samen met muzikanten en acteurs van Kwekers in de Kunst spelen zij een muzikale bewerking van het beroemde boek van Toon Tellegen over een vreselijk enge juffrouw… Zaterdag 5 augustus 18.00 uur.

Tenslotte de voorstelling 'De werkelijkheid door mijn ogen'. Sjostakovitsj gunt ons met zijn preludes een blik op de werkelijkheid zoals hij die observeert. Geïnspireerd door deze muziek – uitgevoerd door Liza Ferschtman (viool) en Enrico Pace (piano) - kijk je tijdens deze performance naar de wereld om je heen door de ogen van een fotograaf, de pen van een dichter en de bewegingen van danser Uri Eugenio. Zaterdag 5 augustus 19.30 uur en 21.00 uur.

Koffie, lunch, lounge
Vanaf 31 juli kun je weer alle werkdagen van 10.00 uur tot 17.00 uur lunchen of loungen in het vernieuwde Experiment Delft op haar oorspronkelijke plek met de heerlijke stadstuin aan de Schie!

Hou ook de agenda van Lijm & Cultuur nauwlettend in de gaten, want er komt spoedig weer een nieuwe editie van Chaos aan de Schie aan! Deze staat op
www.lijmencultuur.nl.