Peter van Marle.
Peter van Marle.

Canto Ostinato op piano en synthesizer tijdens VAK lunchpauzeconcert

cultuur

Tussen de middag niets te doen? Bij De VAK aan de Westvest is tussen 12.45 uur en 13.15 uur weer een lunchpauzeconcert.

Het duo Van Marle Rosdorff met VAK-docent Peter van Marle en Arnaud Rosdorff spelen, respectievelijk dan op synthesizer en piano, het beroemde stuk Canto Ostinato van Simeon ten Holt. 

Arnaud Rosdorff kreeg zijn pianolessen van Daniel van Zweden en Gerard Hengeveld. Met het 'Stravinsky pianokwartet' trad hij op in Muziekcentrum Vredenburg Utrecht, de Doelen Rotterdam en onlangs in het Pianola Museum Amsterdam met de 'Sacre du Printemps' voor vier piano's.

Peter van Marle is afgestudeerd aan het conservatorium in Hilversum (orgel) en Alkmaar (toetsen).Naast het lesgeven bij De VAK geeft hij ook les op "Kunst Rond de Venen", de Brede school in Uithoorn en de "Hillegomse muziekschool". Peter is bekend als muziekauteur en arrangeur.

Het volgend lunchpauzeconcert is op dinsdag 29 augustus, met pianist Marc Wielart.

Elke laatste dinsdag van de maand vindt er een lunchpauzeconcert plaats in De VAK, centrum voor de kunsten Delft, Westvest 9. Deze concerten zijn gratis toegankelijk.

Deze concerten zijn mede mogelijk gemaakt door Fonds 1818 en Gemeente Delft. Kijk voor meer informatie op www. vak-delft.nl