Boerol gaat steevast gepaard met bijzondere optredens.
Boerol gaat steevast gepaard met bijzondere optredens.

Kaartverkoop Boerol Theaterdiner is begonnen

cultuur

Op vrijdag 23 juni en zaterdag 24 juni vindt Boerol de Finale plaats. Hart van deze laatste Boerol is uiteraard de bekende gratis zaterdag, boordevol optredens rondom boerderij Het Kraaiennest in Maasland, op de grens met Schipluiden. Een groot deel van dit programma is al bekend.

Een overzicht hiervan staat op de website www.boerol.nl. Hiernaast heeft het cultuurfestival dit jaar twee extra bijzondere onderdelen: het Boerol Theaterdiner op de vrijdagavond en een Boerol land-art kunstroute in het aangrenzend recreatiegebied Het Kraaiennest, die de week ervoor al start.

Boerol Theaterdiner
De Boerol organisatie droomt er al jaren van: het organiseren van een Theaterdiner op hun sfeervolle locatie. Dit jaar gaan ze het gewoon doen: mooie gedekte tafels, heerlijk eten dat ter plaatse wordt bereid, muziek, theater, veel sfeer. Kortom, het goede leven. Diegenen die een kaartje kopen, krijgen die avond heerlijke eten 'met drie Boerol sterren' en aantal leuke voorstellingen voorgeschoteld. De kaartverkoop voor dat Boerol Theaterdiner in 3 gangen is nu begonnen via de Boerol website.

Boerol land-art kunstroute
Boerol heeft een naam hoog te houden waar het gaat om de land-art; bijzondere kunstobjecten in het veld. Deze laatste Boerol organiseren ze een speciale land-art kunstroute in het gebied rondom de Boerol locatie. Deze land-art route start al de zaterdag voor Boerol en zal erna nog twee maanden te zien zijn. Op de Boerol zaterdag worden 's ochtends speciale expedities georganiseerd langs deze kunstwerken in het veld. Ook voor meer info hierover is het goed hun website in de gaten te houden.