De tips van Lisa Portengen zijn zowel privé als zakelijk in te zetten.
De tips van Lisa Portengen zijn zowel privé als zakelijk in te zetten.

Lisa Portengen komt naar Op Hodenpijl

cultuur

Schrijfster en liefdescoach Lisa Portengen is woensdag 5 april vanaf 20.00 uur te gast bij Op Hodenpijl in Schipluiden. Lisa geeft vrouwen 'tips & tricks' over hoe je aantrekkelijk en zelfbewust in het leven kunt staan.

De tips van Lisa Portengen zijn zowel privé als zakelijk in te zetten. Lisa deelt in een decor van prachtige pumps met veel humor haar inzichten. De avond is een echte boost voor je zelfvertrouwen. Geen PowerPoint, maar muziek, eigen liedjes, oefeningen en praktische voorbeelden. Er worden cadeautjes uitgedeeld en de vrouwen in de zaal krijgen gratis de 3-weekse Smart & Sexy Ecoure met alle tips nog eens op een rijtje.

Lisa Portengen is geboren in Amsterdam en studeerde af aan de Akademie voor Kleinkunst. Sinds 2009 is zij de oprichtster van de lifestyle Smart&Sexy. Daar komt alles samen. Als spreker, schrijfster of als liefdescoach in een van haar online programma's maakt zij vrouwen meer en meer bewust van hun potentieel.

Vooraf serveert Op Hodenpijl een drankje en amuse, soep en een vegetarische maaltijd. Je kunt dit combineren in een arrangement met een entreekaart voor de lezing.

De entree bedraagt 15 euro, een arrangement kost 32 euro 50. Reserveren kan via www.ophodenpijl.nl.

Op Hodenpijl is gevestigd aan de Rijksstraatweg 20/22 in Schipluiden.