Eén van de geëxposeerde werken van Heleen Boerkamp.
Eén van de geëxposeerde werken van Heleen Boerkamp.

Heleen Boerkamp exposeert in Galerie Abtswoude

cultuur

Heleen Boerkamp exposeert nog tot en met maandag 22 februari in de Galerie Abtswoude aan de Aart van der Leeuwlaan 332. De titel van deze expositie is 'Alles wat Leeft'.

Geboren en getogen in Den Haag was Heleen Boerkamp als kind altijd al bezig met tekenen en schilderen. Ze voelt zich nu nog steeds autodidact, ondanks dat ze een aantal schildercursussen heeft gevolgd. Vooral door veel te kijken en te doen heeft ze zich het schilderen, voornamelijk in acryl, eigen gemaakt. De inspiratiebron van Heleen Boerkamp is 'alles wat leeft', dus de mens en de natuur.

Zoekende
Haar stijl is realistisch en heel divers, maar eigenlijk vindt ze dat ze nog steeds zoekende is. Momenteel maakt ze ook schilderijen in opdracht. Verder beschildert ze kisten, cadeaus en maakt ze muurschilderingen. Speciaal voor deze expositie heeft ze een serie met verschillende 'deuren' en een serie met 'dieren' samengesteld.
De Galerie Abtswoude is te vinden aan de Aart van der Leeuwlaan 332 in Delft en is dagelijks geopend van 09.00 uur tot 18.00 uur, ook op zondag. Meer weten? Kijk dan op de website www.bam-crea.nl.