Afbeelding

Aansprekende vernieuwingen in modellenrange Hyundai

autonieuws

Editie: Week 37, Jaargang 20 |

Dolf Nowee (rechts) en Ben van Holsteijn kunnen u alles vertellen over de nieuwe i30, die nu bij ACD Hyundai te bewonderen is.

DELFT – Bij ACD Hyundai is er veel autonieuws te vertellen. Over de hele modellenrange van het merk zijn er aansprekende vernieuwingen, voor het grootste deel BPM- en belastingvrije auto’s.

De Hyundai i20 heeft een complete facelift ondergaan. Op het gebied van de motoren zijn er vernieuwingen bij de i10. Speciaal bij ACD Hyundai zijn er nog enkele zeer comfortabele en geruisloze 1.1 4-cilinder motoren belastingvrij verkrijgbaar. “Dit alles tegen de zeer aantrekkelijke prijs van 9.499 euro, all-in en helemaal rijklaar”, zegt Dolf Nowee. “Bij de nieuwe i30 steelt op dit moment de cross-wagon de show. Dit model staat voor u klaar voor een proefrit.”

Als klap op de vuurpijl verschijnt in september de compleet nieuwe Hyundai Santa Fe bij ACD Hyundai in de showroom. Met alle luxe, veiligheid, comfort en een enorme trekkracht in zich verenigd. “Daarnaast zijn er voor de ix20 en i40 diverse spectaculaire actiemodellen verkrijgbaar.”

Uiteraard kunt u bij ACD Hyundai ook terecht voor de perfect geprepareerde I-Best occasions, met garanties mogelijk tot 24 maanden. “ACD Hyundai is de aardigste dealer in de omgeving”, aldus Dolf Nowee.

ACD Hyundai
Motorenweg 31
(015) 2569325
www.acdhyundai.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12