Afgelopen maandag 21 augustus tekenden de eigenaren van VSVK en wethouder Bart van Straten de overeenkomst voor een tweede vestiging van VSVK.  (v.l.n.r. wethouder Bart van Straten, Peter van Kester en Sander van Schie.)
Afgelopen maandag 21 augustus tekenden de eigenaren van VSVK en wethouder Bart van Straten de overeenkomst voor een tweede vestiging van VSVK. (v.l.n.r. wethouder Bart van Straten, Peter van Kester en Sander van Schie.)

VSVK tekent wederom voor bedrijvenpark Boezem Oost

Algemeen

PIJNACKER - Afgelopen maandag 21 augustus tekenden Sander van Schie en Peter van Kester, eigenaren van VSVK, en wethouder Bart van Straten de grondreserveringsovereenkomst voor een tweede vestiging van VSVK op bedrijvenpark Boezem Oost in Pijnacker. De ondertekening vond plaats bij VSVK op de Schouwweg 4 in Pijnacker.

Eind 2020 heeft VSVK zich gevestigd in Pijnacker-Nootdorp. VSVK biedt met de inzet van mensen en materieel oplossingen bij de realisatie van infrastructurele projecten. Ook voor machineverhuur, opslag en hijs- en transportwerk kun je bij het bedrijf terecht. VSVK groeit snel en heeft meerdere vestigingen en opdrachten verspreid over heel Nederland. In de komende jaren ligt er een grote opgave dat infrastructurele werken uit de jaren 60 en 70 moet gaan vervangen, hierom zijn de vooruitzichten goed. De nieuwe kavel wordt ingezet om in te kunnen blijven spelen op de strengere stikstofregelgeving en de circulaire opgave. Daarnaast ziet VSVK de circulaire opgave steeds belangrijker worden. Dagelijks gaan er veel materialen door dit bedrijf die vervangen worden. 

Volgens van Kester past het bedrijventerrein goed bij de uitstraling van VSVK. “Het bedrijventerrein Boezem Oost is een nieuw en hoogwaardig terrein dat past bij de uitstraling van VSVK en biedt ons de ruimte om het bedrijf verder te ontwikkelen.” Ook wethouder Bart van Straten is verheugd dat gekozen is voor de gemeente Pijnacker-Nootdorp. “Dat VSVK ook met zijn nieuwe pand heeft gekozen voor Boezem Oost, is prachtig. Hiermee bieden we toekomstperspectief aan een ondernemer met een snel groeiend bedrijf die voorop loopt in de energietransitie en circulaire opgave.”