Dineren op Hodenpijl
Dineren op Hodenpijl

Vanaf vrijdag 7 oktober kan je weer a la carte dineren op Hodenpijl!

Algemeen

Op Hodenpijl is een restaurant, cultuurkerk, trouw- en rouwlocatie, centrum voor gezondheid en welzijn, vergaderplek en Levende Buitenplaats.

In het restaurant van Op Hodenpijl staat voeding centraal. We serveren biologische gerechten gemaakt met natuurlijke en lokale seizoensproducten uit eigen stal, kas, moestuin of van lokale leveranciers. Hier proef je de echte smaken van het land.

We openen feestelijk met een glas bubbels en natuurlijk een nieuwe menukaart. Geïnspireerd door het seizoen heeft onze chef Piet samen met onze nieuwe sous-chef Jelmer een volledig nieuw menu voor je samengesteld.

Op het nieuwe menu staat onder andere gepofte en gegrilde knolselderij met een crème van yoghurt, gerookte amandelen, bleekselderij en ingelegde druiven en pompoenrösti met aardappel crème, gebakken oesterzwammen, geroosterde prei, Delfts blauwe kaas en een chutney van pompoen.

Een tafel reserveren kan via onze website of telefonisch via 015 - 380 18 40.