Foto: Irina Schmidt
Foto: Irina Schmidt

Maak jij jouw buurt ook leuker? Kunst op jouw manier!

Algemeen

DEN HOORN - Zijn ze je al opgevallen? Die leuk beschilderde stenen die je op verschillende plekken in Den Hoorn en Schipluiden tegenkomt en wie weet ook in Delft? Die ‘happy stones’ zijn helemaal hot en maken het wandelen en spelen in het dorp extra leuk. Het is op dit moment een van de favoriete bezigheden van de kinderen in de noodopvang van Kindercentrum ’t Kickertje. Niet alleen de stenen beschilderen in de mooiste kleuren en met de leukste afbeeldingen, maar vervolgens ook een plekje geven om weer gevonden te worden en iemand blij te maken. Talenten ontdekken en ontplooien door kinderen in aanraking te laten komen met kunst en cultuur vindt ’t Kickertje belangrijk. Kijk ook op kickertje.nl/actueel. Kunst brengt een positieve prikkeling in het brein, ook bij heel jonge kinderen.
De buitenschoolse opvang (bso) van ’t Kickertje is nog altijd gesloten i.v.m. de coronamaatregelen. Met activiteiten in de open lucht nodigen wij de kinderen die geen gebruik mogen maken van de noodopvang uit om samen te spelen en actief bezig te zijn na schooltijd. Tot groot plezier van de kinderen én medewerkers. ’t Kickertje kijkt uit naar een veilige heropening.

Ken je onze 10+ sportlocatie Delftse Tennisbond al? Op woensdag 24 maart en 31 maart tussen 14.00 uur en 16.00 uur worden op afspraak rondleidingen gehouden. Hutten bouwen, vlot varen, tennissen, sport en spel, een fijne plek voor zelfstandige, bijna pubers. Geïnteresseerd? Mail naar info@kickertje.nl om een afspraak te maken. Op website kickertje.nl is alle informatie vinden over de verschillende opvangvormen (dagopvang, Peuterwerkplaats, Peuter-kleutergroep, buitenschoolse opvang). 't Kickertje is er voor iedereen.