Mirjam van Loenen coacht mensen in relatie tot hun werk of studie
Mirjam van Loenen coacht mensen in relatie tot hun werk of studie

'Ik draag bij in wat ik graag doe!'

kijk op de wijk

DELFT - Mirjam woont en werkt in Delft en is coach in de wijk 'De Schoemakerplantage'.

Veranderingen om ons heen bepalen hoe het er bij Mirjam thuis en in haar praktijk voor coaching aan toegaat. Aanpassingen kosten soms even tijd. In haar privé-omgeving ontstaat er een dagschema met haar gezinsleden waarbij op afstand wordt gewerkt, gestudeerd en gezamenlijk gegeten met het gezin. “Zo maken wij van deze situatie het beste”, aldus Mirjam. Ook hier is het tijd om techniek te omarmen.

Voordelen
Wat in deze situatie versneld is ontstaan, blijkt ook voordelen te hebben. "Waar mijn werk als coach voornamelijk bestond uit gesprekken tussen mijn cliënt en mij in dezelfde ruimte, maak ik nu gebruik van een andere manier van coachen. Hoewel ik er eerst wat sceptisch over was, zie ik dat nu heel anders. Een echt gesprek kan ook via een videoverbinding, in combinatie met contact via mail, chat, of een telefoongesprek. Juist de combinatie van deze mogelijkheden levert iets op. Het zorgt er in coaching voor dat ik dicht bij jou als cliënt kan zijn. Zo voelt dit ook echt. We hebben meer contactmomenten die lopen via een digitaal platform dat berichten verzamelt en de mogelijkheid biedt tot gegevensbescherming. In de praktijk heb jij als cliënt zo veel grip op het coachingstraject. Bovendien kun je zelf tijdstippen en het tempo bepalen. Alle schriftelijke vormen van communicatie helpen bij het nadenken en ordenen van gedachten waardoor een speciale vorm van leren ontstaat. Samen denken wij in mogelijkheden om stappen te zetten in een gewenste richting." Tijdens het eerste gesprek stemt Mirjam met jou af op welke manieren het contact zal verlopen. Dit intakegesprek is altijd kosteloos.

Bijdrage
"Ik coach mensen in relatie tot hun werk of studie en merk op dit moment dat de vraag naar coaching in het onderwijs en de zorg toeneemt. Door mijn achtergrond wil ik bijdragen door mijn coaching voor mensen die werken in deze beroepsgroepen de komende maanden kosteloos aan te bieden. Of je nu wetenschappelijk onderwijs geeft of basisonderwijs. Of je nu stress ervaart, de balans tussen werk en privé niet goed is, hulp nodig hebt bij leiderschap in deze periode of gewoon even een luisterend oor zoekt. Neem gerust contact met mij op!"

Contact
In een gesprek kun je ontdekken wat Mirjam als coach voor jou kan betekenen. Op haar website, www.mirjamvanloenen.nl, vind je meer informatie over haar manier van coachen. Daar vind je ook testimonials van mensen die jou voorgingen.