Na de coronacrisis kun je ook heerlijk toeven op het terras van Tout le Monde in Pijnacker
Na de coronacrisis kun je ook heerlijk toeven op het terras van Tout le Monde in Pijnacker

Nu ook afhaalgerechten bij Tout le Monde!

kijk op de wijk

PIJNACKER - Bar Partycentrum Restaurant Tout le Monde is normaal gesproken dé plek in Pijnacker om gezellig met vrienden en familie bij elkaar te komen, gezellig een hapje te eten, een drankje te doen aan de bar of voor uw besloten feest. Momenteel is dit even niet mogelijk op locatie, maar thuis kun je blijven genieten van heerlijke gerechten!

Al zo’n 30 jaar kun je bij Tout le Monde terecht voor een gezellig feestje, een hapje en een drankje. Toen nog bij Koos Zoutendijk en sinds vijf jaar terug bij zoon Patrick Zoutendijk en zijn vrouw Tanja ten Hulscher. Een echt familiebedrijf, waar een gezellig team omheen is gebouwd bestaande uit twee vaste koks, een leerling-kok en vier meiden in de bediening.

Afhaalkaart
"Tout le Monde bestaat uit een restaurant en een feestgedeelte voor feesten, partijen, vergaderingen en meetings", vertelt Tanja. "Daarnaast doen wij veel catering buiten de deur zoals voor bruiloften, maar dat kan door de coronacrisis nu allemaal niet doorgaan." Toch zit het team van Tout le Monde niet stil. "Sinds vorige week is het bij ons mogelijk om voor-, hoofd- en nagerechten af te halen. De gerechten moeten thuis alleen nog maar even worden opgewarmd. Zo heb je toch een luxe maaltijd, in een handomdraai op tafel." Kant-en-klare maaltijden worden door Tout le Monde niet geleverd, omdat zij graag hun kwaliteit willen waarborgen. "Wij willen de luxe uitstraling behouden die mensen van ons gewend zijn, dus niet gerechten in piepschuimen bakjes met vlees dat te ver doorgaart en koud is zodra je thuis bent. Wij hebben daarom een kaart met koude voorgerechten en soepen die je thuis makkelijk kunt opwarmen. Daarnaast bieden wij de keuze uit zes hoofdgerechten, waaronder uiteraard een aspergegerecht in deze aspergetijd! Alle producten die wij leveren zijn voorgegaard, dus het gerecht staat binnen vijf minuutjes op tafel. Op die manier kunnen mensen thuis genieten van de gerechten zoals zij deze van ons gewend zijn." De afhaalkaart is te vinden op de Facebookpagina van Tout le Monde en op de website www.toutlemonde.nl. Gerechten zijn zeven dagen per week te bestellen tot uiterlijk 16.00 uur op dezelfde dag. Gerechten kunnen vervolgens worden afgehaald tot 18.00 uur.

Actie
Voor feesten en partijen loopt momenteel een leuke actie. Hoewel deze momenteel even niet kunnen plaatsvinden, kun je wel alvast boeken voor een later moment. Doe dit nu en ontvang 10 procent korting!

Tout le Monde - Noordweg 19 Pijnacker - 015-3699239.