Bij Cartridge Corner kun je nu ook printen, scannen en kopiëren.
Bij Cartridge Corner kun je nu ook printen, scannen en kopiëren.

Cartridge Corner: méér dan printen alleen

kijk op de wijk

DELFT - Cartridge Corner aan de Krakeelpolderweg 44 heeft haar service uitgebreid. Je kunt er nu ook terecht om te printen, te scannen en te kopiëren.

"Er was geregeld vraag naar", vertelt Hans van Dijk. "Daarom hebben we besloten een deel van de winkel in te richten als printshop. Je kunt bij ons kopietjes maken, scannen en printen. In zwart/wit èn in kleur. Op verschillende soorten papier, met een formaat tot A3." Het is allemaal heel eenvoudig in gebruik: "Je neemt je document op stick mee, of je haalt het uit de cloud via onze klanten-pc." Hans beschouwt dit vooral als een extra service: "Het is niet zo dat we een complete copyshop zijn." Niettemin kun je bij Cartridge Corner ook dingen die je bij de copyshop ook kunt, zoals inbinden en lamineren: "Denk daarbij aan de bekende ringbandjes, maar het is ook mogelijk een gelijmd boekje te maken."
Vertrouwde service
Het is niet de enige verandering bij Cartridge Corner. "We hebben ook ons logo en de huisstijl opgefrist. Dat mocht ook wel na ruim 14 jaar." Wat niet veranderd is, is dat Cartridge Corner nog steeds een goedkoop adres is voor inktpatronen en andere printerbenodigdheden. U kunt bij Cartridge Corner uw lege inktpatroon inruilen voor een hervuld exemplaar en dat is stukken goedkoper. "En bovendien is het ook milieubewust. Hergebruik zorgt voor minder afval in het milieu." Voor het hervullen gebruikt Hans moderne machines. Zo is de cartridge altijd maximaal gevuld en presteert hij net zo goed als een nieuwe.

Ook voor bedrijven
Daarnaast kunt u bij Cartridge Corner ook terecht voor netwerkbeheer en het oplossen van computerstoringen. Dat doet Hans niet zelf: "Dat is mijn knowhow niet." Hans werkt daarvoor samen met computerbedrijf Bon ICT. En verder levert Hans nog allerlei andere diensten, variërend van de verkoop van supplies, zoals een kabeltje voor PC of telefoon, een geheugenkaartje of een oplader, tot een kleine reparatie of goed advies. Voor bedrijven heeft Hans een speciale 'monitorservice': "Wij houden op afstand de printer in de gaten en op het moment dat de toner dreigt op te raken zorgen wij voor een nieuwe. Zo hoeft u nooit meer patronen op voorraad te hebben. Dat doen wij voor u. We hebben ook onze eigen premium-cartridges. "Gegarandeerd even goed als de originele." De monitorservice is er voor alle moderne printers, van vrijwel ieder merk. Kortom: Cartridge Corner is de one-stop-shop voor alles wat met printen en toebehoren te maken heeft. Voor bedrijven en particulieren. Hans en Ellen staan voor u klaar!
Meer informatie: (015) 2120050 of www.cartridgecorner.nl.