Kippie Delft, hét adres voor heerlijke kip- of maaltijdgerechten
Kippie Delft, hét adres voor heerlijke kip- of maaltijdgerechten

Met Kippie Delft de feestdagen tegemoet!

Algemeen

DELFT - Kippie Delft in Winkelcentrum de Hovenpassage heeft haar naam al meer dan gevestigd. De nabije regio weet de winkel, gespecialiseerd in heerlijke producten van de grill en verse maaltijden, goed te vinden.

Met de feestdagen in aantocht loont het nog meer om eens je licht op te steken bij Kippie, want het bestellen van verschillende soorten hapjespannen is in een oogwenk te regelen. Kippie heeft 'kleinverbruik' (hapjes-, maaltijd- of vleespannen voor 4, 6 ,8 of 10 personen) tot middel- (14/15 personen) tot grootverbruik (30 personen) in haar assortiment. Van satépan tot dönerpan en van snackpan tot kluifpan. Bij de maaltijdpannen kan worden gekozen uit: bami, mihoen, nasi, chinese bami of verschillende combimaaltijden. Gaat de voorkeur uit naar kalkoen of rollade? Ook dat is te regelen, alles om feestelijk voor de dag te komen!
Voor later op de avond of voor tijdens een feestje (Oudejaarsavond!) heeft Kippie ook partyschotels, zowel voor in de magnetron als in de oven. Makkelijk in gebruik en snel te serveren!

Weekaanbieding
De weekactie van deze week is een heerlijke mihoenmaaltijd: 500 gram mihoen, 400 gram kip in een saus naar keuze (o.a. ketjapsaus, peperroomsaus of piripirisaus) en een zak kroepoek. Kosten: slechts 10 euro! Een heerlijke maaltijd waar twee personen ruim van kunnen smullen.

Broodje van de week
Kippie heeft ook wekelijks een heerlijk broodje in de aanbieding, smakelijk smullen voor het luttele bedrag van 1 euro (!). Tot en met zaterdag 26 oktober is het broodje kipkroket in de aanbieding, vanaf maandag 28 oktober kun je goedkoop je tanden zetten in een overheerlijk broodje kipfrikandel.
Zie: kippie.nl/kippie-delft
015-2611609 / delft@kippie.nl