Mandy is weer terug en daar zijn alle collega's blij mee (en Mandy ook). (Foto: Koos Bommelé)
Mandy is weer terug en daar zijn alle collega's blij mee (en Mandy ook). (Foto: Koos Bommelé) Foto: KOOS BOMMELE

De vlag mag uit bij Gezellig Geknipt!

kijk op de wijk

DELFT – De vlag mag uit bij Gezellig Geknipt, want eigenaresse Mandy is terug van haar zwangerschapsverlof!

Haar salon is de afgelopen maanden met liefde gedraaid door Romy, Rebecca, Stephenie en Tess. "We hebben met veel plezier de touwtjes overgenomen maar het is toch wel gezellig dat ze er nu zelf weer is." Mandy zelf is erg dankbaar voor haar collega's, zoals zij haar personeel het liefste noemt.

Fijne werkplek
De titel 'werkgever' voelt haar nog altijd wat onwennig, en dat is niet zo gek; de salon bestaat nog geen vier jaar en Mandy was oorspronkelijk niet van plan personeel aan te nemen. Toch is zij nu de werkgever van maar liefst drie kapsters met een vast dienstverband. 'Onze grote baas', zo noemen de meiden haar gekscherend. Volgens hen hebben zij de gezelligste 'baas' van Delft. Mandy zelf is daar nog niet zo zeker van: "Ik heb vooral geleerd hoe ik het niet wil doen. Mijn eerste werkgever in het vak nam het nooit zo nauw met regeltjes. Zelf vind het mede daardoor juist enorm belangrijk om een fijne werkplek te creëren. Een plek waar zowel mijn personeel als onze klanten met warmte worden ontvangen!", zegt zij. Kapsalon Gezellig Geknipt is een kleine, gezellige en vooral professionele kapsalon. Er word gewerkt met veelbelovende kappersproducten van merken zoals Mediceuticals, Maria Nila & Olaplex. De salon heeft twee kapplaatsen. "Dat is inderdaad eigenlijk te weinig voor hoe druk we zijn en alle plannen die we nog hebben", glimlacht Mandy. Vol passie licht zij haar plannen over een verbouwing toe: "Meer ruimte creëren zodat er extra kapplaatsen ontstaan en we onze werkzaamheden kunnen uitbreiden. Het duurt allemaal nog even, maar geloof me, het wordt extra gezellig! Onze interieurontwerpster Femke heeft haar werk weer fantastisch gedaan, dus met de ideeën zit het wel goed!"

Cadeautje
Om te vieren dat Mandy weer terug is krijgen klanten (zo lang de voorraad strekt) bij een knip & kleur behandeling een cadeautje in de vorm van haar favoriete product! 'Het is een uniek haarmasker, specifiek ontwikkeld voor de hoofdhuid. Écht een cadeautje voor het haar!' Wil je op de hoogte blijven over kapsalon Gezellig Geknipt? Volg de salon dan op Instagram en Facebook! Wilt u ook gezellig geknipt worden? Op www.gezelliggeknipt.nl is de agenda van de kapsters in te zien en direct een afspraak te plannen! Tijdens openingstijden is de salon natuurlijk gewoon telefonisch bereikbaar op nummer 0152560589. U bent ook altijd welkom om gezellig even binnen te lopen voor een afspraak!