Maak een afspraak met een NVM-makelaar voor een gratis waardebepaling of oriënterend gesprek.
Maak een afspraak met een NVM-makelaar voor een gratis waardebepaling of oriënterend gesprek.

Laat uw droom van een volgend huis uitkomen met ZO makelaars

Algemeen

DELFT - De woningmarkt in Delft is nog steeds in beweging. In de afgelopen periode zijn er, vanaf 1 april 2019 tot nu, 656 woningen verkocht. Vaak is de opbrengst een aangename verrassing voor de verkoper, maar ook voor de omliggende bewoners.

Wellicht zet dit u aan het denken en is dit voor u ook een goed moment om te verkopen en/of te kopen, zo vindt ZO makelaars.

Naar volgende woning?
Veel mensen dromen van een volgend huis: die ene woning op de hoek met dat mooie uitzicht. Dat favoriete wijkje of wonen in het buitengebied. Vaak zijn er praktische redenen waarom er naar een grotere of kleinere woning verhuisd wordt: omdat de kinderen de deur uit zijn of juist komen, samenwonen of er zijn andere zorgbehoeften. Veel mensen blijven echter alleen dromen en denken dat het niet mogelijk is. Dan is het goed om te weten dat er verschillende ontwikkelingen zijn en waarom het juist nu een goed moment is om uw woning te verkopen en te kopen.

De NVM-makelaar
Pascal de Roo van ZO makelaars geeft aan dat de enorme prijsstijgingen lijken te minderen. Er is veel vraag naar bepaalde woningen, zoals appartementen en tussenwoningen en juist veel aanbod van duurdere vrijstaande woningen. In iedere gemeente en soms wijk is de situatie anders en dit heeft effect op de woningprijzen. Wat goed is om te weten is, dat u wellicht overwaarde heeft op uw huis. Een waardebepaling van uw NVM-makelaar kan dit voor u in kaart brengen. In combinatie met de lage hypotheekrente en goede financieringsmogelijkheden, zou u misschien die stap naar een volgende woning nu toch al kunnen maken. Uw netto woonlasten zouden niet eens veel hoeven te veranderen in bepaalde situaties.

Gratis waardebepaling
Maak een afspraak met een NVM-makelaar voor een gratis waardebepaling of oriënterend gesprek. Hij of zij kan u alle details over de woningmarkt in Delft vertellen en inzicht geven in de vraag- en aanbodaantallen van alle typen woningen in Tanthof, Emerald, Harnaschpolder of de binnenstad van Delft. Ook kan een NVM-makelaar u wijzen op alle mogelijkheden die relevant kunnen zijn als u kleiner of groter wilt wonen of lagere woonlasten wilt. Laat dat droomhuis niet onnodig aan u voorbij gaan en bespreek eens wat er mogelijk is met betrekking tot uw persoonlijke woonsituatie.

Informatie-avond
Wilt u meer weten, kom dan naar de informatie-avond die een aantal Delftse makelaars gaan organiseren. Raadpleeg uw NVM-makelaar voor de eerstkomende gratis informatie-avond. Tijdens zo´n avond hoort u alle details over de woningmarkt in onze regio.

Verder:
-krijgt u inzicht in de vraag- en aanbod aantallen van alle type woningen in Haaglanden;
-wordt u gewezen op alle mogelijkheden die relevant kunnen zijn als u kleiner of groter wilt wonen of lagere woonlasten wilt;
-krijgt u mogelijkheden te zien voor een zo gunstig mogelijke hypotheek, relevante zaken van de notaris en krijgt u tips over verduurzaming;
-bent u in twee uur helemaal bijgepraat.

ZO makelaars is tijdelijk verhuisd van Van Foreestweg 4 naar 6. Telefoonnummer (015) 215 43 43 en website www.zo.nl zijn ongewijzigd.