Autobedrijf Harnaschpoort, een universeel garagebedrijf.
Autobedrijf Harnaschpoort, een universeel garagebedrijf.

Autobedrijf Harnaschpoort staat haar mannetje!

Algemeen

DEN HOORN – Autobedrijf Harnaschpoort aan het Vrij Harnasch 66 in Den Hoorn is een universeel garagebedrijf, gespecialiseerd in APK. Eigenaar Ron Strampraad staat voor u klaar, samen met de twee monteurs Stefan en Ton.

"Autobezitters kunnen voor kleine reparaties, het vervangen van een lampje, tot de grotere klussen, revisie van de versnellingsbak, bij ons terecht. We kunnen originele materialen leveren, after-market of tweedehands, dus voor elke portemonnaie hebben we de benodigde materialen in huis."

Elk type
"U kunt bij ons met elk type auto, van Rolls Royce tot Fiat Punto, langskomen." Autobedrijf Harnaschpoort heeft ook aircoservice in haar pakket, alsmede de in- en verkoop van auto's. "We hebben gemiddeld zo'n tien tot vijftien kleine, betaalbare auto's staan. In de prijsklasse 750 tot 5.000 euro. Deze auto's worden standaard afgeleverd met een nieuwe APK. Op onze site worden deze topoccassions nader omschreven. Dus ik nodig iedereen uit om eens een kijkje te nemen."

Uitlezen
Ook op het gebied van elektrische storingen staat Autobedrijf Harnaschpoort haar mannetje. "We kunnen alles uitlezen. Onze monteurs gaan regelmatig op 'cursus' en blijven zodoende op de hoogte van alle actuele veranderingen binnen ons vak." Ron en zijn mannen staan wijd en zijd bekend om hun snelle APK-service. "Wij kunnen een APK zonder afspraak regelen, binnen vijftien minuten is de klant aan de beurt. Mits de drukte dit toestaat, natuurlijk. Een APK benzine kost bij ons 40 euro en een APK diesel komt op 60 euro. Ja, je kunt gaan voor het goedkopere APK-lokkertje van 19,95 euro, maar dan moet je niet gek op staan te kijken als je meteen opgezadeld wordt met vier nieuwe banden en/of nieuwe schokbrekers. Wij leveren een complete dienst, dus ook de koplampen bijstellen waar nodig. Zonder onaangename verrassingen, eerlijk en betrouwbaar. Alle eventueel nodige reparaties worden uitsluitend na overleg met de klant uitgevoerd, zoals het hoort." Autobedrijf Harnaschpoort is een relatief jong bedrijf, operatief sinds 2009, maar toch is het al een vertrouwd gezicht in de regio. "Bij reparaties kan -in overleg- gebruik gemaakt worden van een leenauto. We zijn uitgerust met de modernste apparatuur en gereedschap. We hebben zelfs een brug voor bussen en kleine vrachtwagens met een gewicht tot 5 ton."
Zie ook www.harnaschpoort.nl.