Om kans te maken op kaarten voor Evita, moet je weten wie hier aan de tand wordt gevoeld door Charles.
Om kans te maken op kaarten voor Evita, moet je weten wie hier aan de tand wordt gevoeld door Charles.

Win kaarten voor de musical Evita!

Algemeen

DELFT - De nieuwe versie van de beroemde musical Evita trekt volle zalen en scoort lovende recensies.

De tomeloze ambitie van de jonge Eva Duarte brengt haar van tweederangs actrice tot first lady en machtigste vrouw van Argentinië. Geliefd bij haar volk, gehaat door de elite en omstreden tot op de dag van vandaag. Een vrouw die tot het uiterste ging en door het noodlot jong stierf. Een heilige en een hoer. Maar nog altijd een mythe…

Ambitie
In een tijd waarin we leven met machtige vrouwen als Hillary Clinton, Angela Merkel, Theresa May, Madonna en Claire Underwood, stelt de musical Evita iemand centraal die hen voorging in niet te stuiten ambitie.

Live-orkest
Een nieuwe, groots opgezette versie van de wereldberoemde musical van Tim Rice en Andrew Lloyd Webber, met de hits 'Don't Cry for me Argentina' en 'You Must Love me', begeleid door een negenkoppig live-orkest.

Win kaarten!
Het Kasteeltje en Delft op Zondag mogen 2 kaarten weggeven voor Evita, voor de voorstelling op zondag 17 februari, aanvang: 14.00 uur in de Rijswijkse Schouwburg aan de Generaal Spoorlaan 10 te Rijswijk.

Vanwege deze snelle actie maken de eerste 20 reacties kans op de prijs. De prijswinnaars worden zaterdagavond 16 februari al via mail benaderd.

Vraag: Welke musicalster (zie foto) wordt door Charles van Harling geïnterviewd?

Mail het juiste antwoord z.s.m. naar maakkansopkaarten@delftopzondag.nl en geniet van een pracht van een musical!