Het team Van Daal Makelaardij.
Het team Van Daal Makelaardij.

Netwerk Baerz & Co strijkt nu ook neer in Delft

Algemeen

DELFT - In Baerz & Co zijn gecertificeerde, ervaren en marktleidende makelaarskantoren - gespecialiseerd in exclusieve woningen - verenigd.

Baerz & Co selecteert makelaars die hun netwerk kunnen verrijken. In Van Daal Makelaardij heeft Baerz & Co voor Delft de ideale partner gevonden. Voor de makelaar biedt dit vele voordelen. De makelaars van Van Daal kunnen nu gebruik maken van een nòg uitgebreider netwerk, maar ook van de ervaring en expertise van collega's in dit actieve netwerk. Het platform Baerz & Co biedt de consument zelf ook aanzienlijke voordelen! De makelaarskantoren verenigd in Baerz & Co zien nauwelijks toegevoegde waarde in veelbelovende internationale franchiselabels, waarvan de enorme kosten ook nog eens in schrille verhouding lijken te staan tot de resultaten. "Classified advertising in printmedia wordt steeds vaker vervangen of aangevuld door een geheel andere benadering", zegt Jan Paul van Daal. "Daarmee kunnen we voor onze cliënten door deze nieuwe samenwerking met specialisten uit het hele land onszelf goed terug verdienen. Want de scherpste zaak doet u met de juiste aanpak!" Bij Baerz & Co zit het verschil in een intensieve bundeling van krachten met een overzichtelijke groep andere geselecteerde woningmakelaars uit andere steden, zoals Amsterdam, Den Haag en Rotterdam en een sterk internationaal netwerk. "Wij hebben door de samenwerking een geavanceerde online marketingstrategie, diepgaande kennis van alle regionale markten en daardoor meer in huis dan de gebruikelijke makelaarsdiensten. Dit wordt uitgevoerd door de samenwerking van de geselecteerde makelaars, die last but not least gepassioneerd hard werken!"

Voorbij de traditionele makelaardij

Los van de adviserende makelaarsdiensten op het gebied van aankoop en verkoop, biedt Baerz & Co meer. Veel meer diensten dan u gewend bent in de traditionele makelaardij. "Wij leveren u de beste en meest betrouwbare professionals die u hoogstwaarschijnlijk ook nodig heeft om van de koop of verkoop van uw huis een efficiënte en geslaagde operatie te maken. En waarbij u geen tijd verliest of in kostbare valkuilen loopt." Dat kan gaan om alle zaken, te weten financieringsadvies, juridische zaken, fiscaliteit of turn-key management bij architectuur, nieuwbouw, renovatiebouw, interieurarchitectuur, inrichting of het aanleggen van de tuin. Bij Baerz & Co heeft u uitsluitend te maken met de beste mensen voor elke discipline. Alles onder één dak.

Meer info

Voor meer informatie en de mogelijkheden voor de verkoop van uw huis neemt u contact op met Van Daal Makelaardij via 015-212 73 00 of kijkt u op de website van Baerz & Co.