Bij Sweti Day staat de gezelligheid voorop. (Foto: PR)
Bij Sweti Day staat de gezelligheid voorop. (Foto: PR) Foto: Esdor van Elten

Ouder-kind toernooi bij Sweti Day

sport

Badmintonclub Sweti Day organiseert een ouder-kindtoernooi uur in sporthal De Buitenhof op vrijdag 29 juni om 18.30

Zoals met de meeste toernooien van Swetiday staat de gezelligheid voorop. Er wordt getracht naar de niveaus van de deelnemende koppels te kijken en op basis daarvan een indeling te maken, zodat de krachten een beetje eerlijk verdeeld zijn. Zoals de naam ouder-kindtoernooi al aangeeft, is het de bedoeling dat de kinderen inschrijven met één van hun ouders/opvoeders. Eventueel mogen de ouders zich ook door iemand anders laten vervangen: een ander familielid of andere bekende. Aan het deelnemen aan het toernooi zijn geen kosten verbonden.

Buitenhof en Emerald
Sweti Day heeft speeltijden voor jeugd en volwassenen. In Sporthal De Buitenhof in Delft kunnen de volwassenen op vrijdagavond van 19:30 tot 22:45 uur op 12 banen terecht. De jeugd tot en met 12 jaar speelt van 18:30 uur tot 20:00 uur. De jeugd van 13 jaar en ouder speelt van 19:30 tot 21:00 uur. Als er nog plek is, kan er eventueel langer gespeeld worden. In Sporthal Emerald in Delfgauw wordt - op instuifbasis - gespeeld op dinsdagavond van 20:00 tot 22:00 uur op 6 banen. Voor de jeugd is er een vaste trainer die de leden op een ontspannen manier techniek en tactiek bijbrengt. Aan het einde van het seizoen kunnen de jeugdleden meedoen aan examens op verschillende niveaus en diploma's behalen. Bij de examens op vrijdag 15 juni hebben 18 kinderen meegedaan, en ze zijn allemaal geslaagd! De uitslagen van de laatste examens op 22 juni waren bij het ter perse gaan van deze krant nog niet bekend. Daar deden 9 kinderen aan mee.
Mensen die willen kennismaken met de badmintonsport of die vroeger gespeeld hebben en het weer willen oppakken zijn altijd welkom om een keer mee te spelen op de vrijdagavond (kostenloos). Contact via de website of info@swetiday.nl.