Zonder de veteranen van SEP gaat het niet lukken! (Foto: PR)
Zonder de veteranen van SEP gaat het niet lukken! (Foto: PR) Foto: Esdor van Elten

Vrienden Van 015 met spektakel op het plein

Algemeen

Vrienden Van 015 komen met spektakel op het plein. Optredens van Henk Dissel, John West, John de Bever en Dave Roelvink.

Op 15 september is er een groot feest op het terrein van SEP en Vitesse Delft. Het parkeerplein zal worden omgetoverd tot een groot feestterrein. Artiesten en zangers zijn aanwezig. Het spektakel begint om 18.00 uur en eindigt om 00.30 uur. Frits Kuiper is de eerste initiatiefnemer van het spektakel, dat langzaam gegroeid is uit verschillende eerdere evenementen. "Het is begonnen met een veteranenfeest bij SEP", vertelt hij. Daarna was er nog het jubileumfeest bij SEP en niet te vergeten het veteranenuitje naar ONA in Gouda. "Al die ervaringen hebben de doorslag gegeven om met de veteranen van SEP de koppen bij elkaar te steken en de festiviteiten uit te bouwen naar een complete Hollandse Dag", legt Frits uit. Hij runt zelf een evenementenbureau en weet dus wel waar waar Abraham de artiesten haalt! Het belooft een waar spektakel te worden met veel muziek en gezelligheid. En voor de inwendige mens wordt uiteraard ook goed gezorgd! Maar zonder de hulp van de SEP-veteranen gaat het allemaal niet lukken, weet Frits: "Het hele veteranenteam van SEP draagt zijn steentje bij."

Familiefeest
De entree voor de Vrienden van 015 bedraagt €15,- per persoon. Het is een familiefeest met optredens van John West, Henk Dissel, John de Bever, Dave Roelvink en de meervoudig beste allround DJ van Nederland: Bart. Een gevarieerd gezelschap en van jong tot oud is dus welkom.

Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar: De voorverkoopadressen zijn Headline kapper Buitenhof, Café "De Nieuwe Prins", Café "De Tobbe" Funny's carnaval- en feestkleding en in de SEP-kantine bij de SEP- veteranen zelf. Volg hen ook op facebook: vriendenvan015.