Amazing Oriental Ypenburg is de eerste vestiging waar je Verse Vis kunt verkrijgen, zoals zalm, tonijn en schaal- en schelpdieren.
Amazing Oriental Ypenburg is de eerste vestiging waar je Verse Vis kunt verkrijgen, zoals zalm, tonijn en schaal- en schelpdieren.

Thai Food Festival in Ypenburg

Algemeen

Ypenburg - Op zaterdag 26 mei organiseert Amazing Oriental hier het Thai Food Festival. Van 11.00 tot 17.00 uur kunnen bezoekers van de Aziatische supermarkt inspiratie opdoen en genieten van culturele en culinaire Thaise hoogstandjes.

"De Thaise keuken is de meest geliefde Aziatische keuken in ons land", vertelt Liza Poon, marketingdirecteur van Amazing Oriental. "Dat is niet zo gek, want Thailand is een zeer populaire vakantiebestemming. Elk jaar reizen meer dan 200.000 Nederlanders af naar het land van de glimlach. Daar ontdekken zij de karakteristieke Thaise smaken die ze graag thuis op tafel willen zetten. Tijdens het Thai Food Festival laten we zien hoe makkelijk dat eigenlijk is."

Prikkeling voor zintuigen
Met kookdemonstraties, proeverijen en een dansuitvoering is het evenement op 26 mei een prikkeling voor alle zintuigen. Bekijk de kunst van het snijden van decoratief fruit en geniet ondertussen van een optreden met Thaise dansers. De compacte opzet van dit foodfestival zorgt voor een intieme sfeer en complete oosterse beleving. Bijzonder aan dit festival is dat je na de opgedane inspiratie direct zelf aan de slag kunt gaan met bijvoorbeeld een authentieke Thaise curry. Bij Amazing Oriental vinden zowel beginnende als gevorderde thuiskoks alle denkbare ingrediënten om zelf Thaise gerechten te bereiden. Van verse groente tot Pandan rijst, curry pasta's en kokosmelk.

Amazing Oriental Ypenburg is gevestigd aan de Laan van Haamstede nummer 36 in Den Haag-Ypenburg. In deze vestiging vind je ook een Verse Visafdeling, een primeur voor Amazing Oriental. Het is de eerste vestiging waar je Verse Vis kunt verkrijgen, zoals zalm, tonijn en schaal- en schelpdieren.