Afbeelding

"Een klus is pas af als iedereen tevreden is, ook ikzelf"

Algemeen

Na 27 jaar in loondienst te hebben gewerkt, gooide Rob Goeijenbier in 2008 het roer om. Hij begon een Loodgieters- en installatiebedrijf.

Nu, tien jaar later, heeft Rob menig trouwe klant om zich heen verzameld en honderden succesvol afgeronde klussen op z'n naam staan. Rob is voor elke klus inzetbaar. "Ik werk vanaf de riolering tot aan het dak", vertelt hij. "Zinkwerk, dakwerk, riolering, toiletten of badkamers, ik ben op alle vlakken ervaren."

Tevredenheidsgarantie
Die ervaring is wat hem ook geliefd maakt bij zijn klanten, denkt hij. "Na 37 jaar in het vak heb je eigenlijk alles wel gezien. Je hebt alle mogelijke problemen al eens moeten oplossen, en die ervaring is heel veel waard. De klant krijgt ook altijd garantie bij mij. Ik ga pas de deur uit als alles werkt en iedereen tevreden is. Dat geldt ook voor mezelf. Het geeft me een goed gevoel als ik een kwalitatief goed en mooi product aflever."

Van A tot Z
In de loop der jaren heeft Rob een compleet team van verschillende vakmensen om zich heen verzameld, die alle mogelijke klussen binnen een huis aan kunnen pakken. "Ik heb een netwerk van timmerlui tot elektriciens en stukadoors. We kunnen dus een project van A tot Z regelen, mocht dat de wens van de klant zijn. Ze bellen mij, en ik regel verder alles. Ze hebben nergens meer omkijken naar."

Loodgieters- en installatie- bedrijf R. Goeijenbier is te bereiken via 06-27068535.