Walter and Friends, passie voor de soul en funk en rock 'n roll.
Walter and Friends, passie voor de soul en funk en rock 'n roll.

Walter and Friends, muzikanten van grote naam in de V

Algemeen

Ze genieten een immense populariteit in Delft: Walter and Friends. De formatie treedt zaterdag 21 april om 22.00 uur op in de V aan de Voorstraat in Delft en de toegang is gratis.

Eerder dit jaar gaven Walter and Friends al enkele geweldige shows op de vooraanstaande muziekpodia van de stad. Daarom zijn ze nu ook weer gevraagd om naar de V te komen, om een avond weer eens van een extra dimensie te voorzien.
Ron van der Kraan is een heel bekende naam, vooral als één van de zanger-gitaristen van de befaamde Delftse band Cuccurullo Brillo Brullo. Onder de artiestennaam Walter and Friends weet hij nu zijn passie voor de soul en funk en rock 'n roll op verfijnde manier weer te geven.

In formaties van twee, drie of vier personen speelt Van der Kraan nu samen met muzikanten van grote naam.
De Amerikaan Dann Simon bespeelt de contrabas. Befaamd in de jazz, speels in Walter and Friends.
Niemand minder dan Wouter Kiers, de blonde reus die grooved en blaast op de sax, zoals alleen hij dat kan, is zeker geen onbekende verschijning in Delft. De verrassende inbreng van Kiers bij de formatie van Walter zal elke toeschouwer verrassen.
Om de band compleet te maken worden er drums ingezet. Elke slag is raak, het publiek zal niet ontkomen aan het geweldige ritme van de gastdrummer die Walter voor deze avond heeft uitgenodigd.

De formatie komt met een enerverend samengesteld repertoire van jazz en soul, funk en rock'n roll. Stilzitten wordt moeilijk. Het steeds weer verbaasd zijn over wat deze heren samen presteren, dat wordt uiteindelijk een behoefte aan meer en nog meer…