Onder Pijnackernaren wordt deze week een Monopoly kanskaart verspreid, waarmee ze kans maken op prijzen.
Onder Pijnackernaren wordt deze week een Monopoly kanskaart verspreid, waarmee ze kans maken op prijzen.

PLUS Sabine Zondag viert 1-jarig jubileum onder meer met lancering van Monopoly Pijnacker

lopende zaken

PIJNACKER – Het is deze maand een jaar geleden dat Sabine Zondag de PLUS-supermarkt in Pijnacker overnam. De 27 jaar jonge ondernemer viert dit onder meer met de lancering van Monopoly Pijnacker.

Sabine Zondag groeide op in en rond de supermarkt van haar ouders. Aan de Oostlaan begon haar vader 36 jaar geleden met een EDAH supermarkt. Die verhuisde later naar het Hazelaarplein, waar het in 2007 een PLUS werd.

Op 10 oktober 2016 was de dag waarvan Sabine Zondag wist dat komen zou: ze nam de supermarkt over van haar ouders. "Ik kijk met heel veel plezier en ook met trots terug op dat eerste jaar", vertelt Sabine Zondag. "Ik heb medewerkers veel verantwoordelijkheden gegeven. Dat heeft heel goed uitgepakt. Met elkaar bereiken we mooie resultaten. Wat ik heel mooi vind, is dat we goed scoren bij verschillende tests. Zo waarderen onze klanten het personeel met een 8,6. Super goed. Daar ben ik trots op. Verder hebben we afgelopen jaar aan eigen ambachtelijke slager aan de winkel toegevoegd en focussen we ons meer op versproducten. Klanten waarderen dat. Het is fijn als je dingen bedenkt die goed uitpakken."

PLUS Sabine Zondag organiseerde verder voetbalplaatjesacties met lokale sportclubs en had een helikopteractie. Zodoende maakten 240 klanten een vlucht in een groene PLUS-helikopter. "Ik vind het leuk om ook dingen voor de gemeenschap te doen", zegt Sabine hierover. De PLUS stond ook aan de basis van de lancering van Monopoly Pijnacker. "Heel bijzonder. Wij zijn het eerste Nederlandse dorp dat een eigen Monopoly-spel heeft. De reacties zijn heel positief." Burgemeester Ravestein krijgt vrijdag 27 oktober het eerste exemplaar overhandigd.

Vanaf 29 oktober zijn ze bij PLUS Sabine Zondag verkrijgbaar voor 49 euro 95. Bij een besteding van 50 euro aan boodschappen, kost Monopoly Pijnacker 34 euro 95.

Deze week wordt er een Monopoly kanskaart verspreid onder de inwoners van Pijnacker ten ere van het één jarige jublieum. Klanten maken kans op diverse prijzen, zoals één minuut gratis winkelen, gratis volle boodschappentassen en gratis boodschappencheques. Het is feest bij PLUS Sabine Zondag!