Verkoopleider Jorge Niemeijer bij de 2017-versie van de Jeep Compass.
Verkoopleider Jorge Niemeijer bij de 2017-versie van de Jeep Compass.

De nieuwe Jeep Compass staat sinds kort bij Preuninger Haagland

advertenties

YPENBURG – Bij Preuninger Haagland staat de nieuwe Jeep Compass in de showroom. Dit model is onderscheidend door zijn stoere Amerikaanse stijl en voorkomen. De nieuweling is eigenlijk in niets te vergelijken met zijn naamgenoot, die heel wat jaartjes terug op de markt was.

De Compass is een echte Jeep naar Europese maatstaven. Zowel op de weg als in een robuuster terrein staat de auto z'n mannetje. Hij staat sinds kort bij Preuninger in de showroom en is beschikbaar voor een testrit. "Kom dus eens langs voor een proefrit", zegt Jorge Niemeijer. "De Jeep Compass is er als benzine- en dieseluitvoering en is ook leverbaar met automaat."
De Jeep Compass valt in het segment van de compacte SUV's. Volgens de verkoopleider is dit een groeiend segment, waarin steeds meer nieuwe modellen uitgebracht worden. "Binnen dit populaire segment is de Jeep Compass een welkome verschijning. Door zijn stoere voorkomen en prestaties op zowel de weg als offroad is de auto onderscheidend ten opzichte van de concurrentie."
De Compass is beschikbaar met twee benzinemotoren en drie dieselmotoren, die kunnen een vermogen leveren van 120 tot 170 pk. De Jeep Compass heeft een vanafprijs van 30.990 euro en is dan standaard rijk uitgerust. Op het gebied van audio onder andere met Car Play en Bluetooth. Maar ook diverse rijhulpsystemen en veiligheidssystemen zijn standaard op de auto aanwezig. "En natuurlijk heeft deze auto ook weer die kenmerkende voorgrill", zegt Niemeijer. "De voor Jeep kenmerkende zevensleufs grill."
Wie helemaal meteen goed wil uitpakken met de aanschaf van een Jeep Compass, die kan kiezen voor de zogenaamde Openings Edition. Deze is samengesteld op basis van de meest complete versie, de Limited, met veel extra voordeel ter waarde van 2.000 euro. "We verwelkomen alle belangstellenden graag in onze vestiging aan de Laan van Waalhaven", aldus Niemeijer.

Preuninger Haagland
Laan van Waalhaven 417
2497 GM Ypenburg
(070) 307 39 50
www.preuninger.nl