De glasvoorraden van Glashandel Zantman zijn indrukwekkend.
De glasvoorraden van Glashandel Zantman zijn indrukwekkend.

Investering in dubbel glas verdient zich altijd terug

advertenties

DELFT - Het is vakantie, maar daar merken ze bij Glashandel Zantman aan de Rotterdamseweg 362 weinig van. Talloze regiogenoten vervangen juist in de zomer hun ramen - en ze hebben groot gelijk. Verrassend veel mensen hebben op één of meerdere plekken in hun woning nog enkel glas.

Een investering in dubbel glas, dat de woning enorm isoleert, verdient zich altijd weer terug. Bovendien staan de ontwikkelingen op glasgebied niet stil. Eén van de nieuwste hot items in de wondere wereld van glas is de zonwerende HR-beglazing met kunststof kaders, in plaats van de gebruikelijke kaders van aluminium. Dit laatste materiaal geleidt namelijk kou. Vervang je dit door een materiaal als rubber, dan is de woning nog beter geïsoleerd.
Je kunt veel met glas, weet Zantman. Je kunt het zes eigenschappen meegeven, die dit oer-Delftse bedrijf bovendien nog eens kan combineren met elkaar. Glas kan isolerend, zonwerend, geluidswerend en gepersonaliseerd worden gemaakt. Verder kan het extra veilig worden gemaakt. "Veel mensen weten waarschijnlijk niet dat er zoveel mogelijk is op het gebied van glas", geeft Zantman aan.
Ook goed om te weten: het bedrijf heeft een grote bak waar iedereen glas in kan deponeren. Niet het materiaal dat ook in de gewone glasbak past, maar bijvoorbeeld oude ramen of andere glazen platen.
Voor meer informatie kunt u bellen naar (015) 262 47 77. Even naar de website kan via www.zantmanglas.nl en een mailtje stuurt u naar info@zantmanglas.nl.