Helderziende Heler Rianne Collignon bij haar praktijk van Hart en Ziel, aan de Hooikade.
Helderziende Heler Rianne Collignon bij haar praktijk van Hart en Ziel, aan de Hooikade.

Bij Hart en Ziel staat de deur open

Algemeen

DELFT - Hart en Ziel organiseert maandag 4 september weer een inloopavond.

"Zodat mensen kennis kunnen maken met mij en mijn praktijk", vertelt Helderziende Heler Rianne Collignon. "Je kunt die avond je situatie komen voorleggen, zodat je zeker weet of ik je kan helpen - en op welke manier. Ook is het mogelijk om even te voelen hoe een Healing of Reading nu in zijn werk gaat."

Natuurlijk liggen ook de informatiemappen klaar. "Zodat geïnteresseerden alvast een kijkje kunnen nemen in de werkboeken van de workshops, cursussen en het detox-programma. Dit najaar zal ik twee detox-activiteiten houden in de praktijk (een middag en een avond), omdat samen detoxen niet alleen heel leuk, maar ook heel nuttig is. De detox van Hart en Ziel werkt op emotioneel en mentaal vlak. Het helpt met het zuiveren van emoties (loslaten en verwerken) en loslaten van denkpatronen (zorgen maken, obsessieve gedachten enzovoorts), zodat mensen weer lekker in hun vel zitten."

Het is natuurlijk ook mogelijk om detox-programma's en workshops via de online lesomgeving te volgen. Kijk op de website voor de mogelijkheden of neem contact op. Op de hoogte blijven van nieuwe activiteiten? Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief via de website: www.hartenziel-online.nl.

Bel voor meer informatie naar 06 - 10521351 of kijk eens op de website www.hartenziel-online.nl.