Chaos aan de Schie heeft veel lekkers in het verschiet.
Chaos aan de Schie heeft veel lekkers in het verschiet.

Wereldse inspiratie bij Lijm & Cultuur

Algemeen

Komende woensdag begint bij Lijm & Cultuur aan de Rotterdamseweg de nieuwe Chaos aan de Schie, vol wereldse inspiratie.

Chaos aan de Schie is een weerkerend culinair en cultureel pop-up concept van Lijm & Cultuur. Je kunt dan dineren en er zijn culturele activiteiten die je los kunt bezoeken. De komende weken staan de deuren van ons restaurant Experiment Delft van woensdag tot en met zaterdag 's avonds voor je open.

Zeventiende editie Chaos
Chef Bas Hoog heeft zich verdiept in de keukens van verschillende landen en hele nieuwe gerechten gecreëerd, geïnspireerd op ingrediënten, bereidingswijzen en gewoonte uit onder meer Peru, Indonesië, Noorwegen, Italië, Japan, Spanje, Frankrijk, Duitsland en Nederland.
Droom weg, herbeleef de zomer en geef je wereld extra kleur met een diner bij Chaos aan de Schie. Eet á la carte of kies voor een 3,4 of 6 gangen verrassingsmenu; de perfecte verlenging van je vakantie en een heerlijke avond uit.

De Verjaardag van de Mossel – op 1 september
Als eerste culturele bijgerecht presenteren wij de theatervoorstelling De Verjaardag van de Mossel door Piet van der Pas en Gitta Fleuren met dierenverhalen van Toon Tellegen. Hierin komt een bonte stoet van grappige en ontroerende personages voorbij. Dit keer in een wonderlijk feest van zee, zand en verlangen. Geschikt voor jong (8+) en oud. Tip: combineer het met een diner vooraf of achteraf! Aanvang is om 17.00 uur (jongerenvoorstelling) en om 20.30 uur.

Praktisch
Chaos aan de Schie begint op woensdag 23 augustus. Dineren in ons restaurant Experiment Delft is dan mogelijk van woensdag tot en met zaterdag vanaf 17.00 uur. Daarnaast kun je alle werkdagen van 10.00 uur tot 17.00 uur langskomen voor koffie, werken, lunchen en loungen.

Agenda
Kijk op www.chaosaandeschie.nl en hou ook de agenda van Lijm & Cultuur nauwlettend in de gaten op www.lijmencultuur.nl.