Erik van Schelven (links) en Rick Bosch voor het pand van Computershop Delft aan de Binnenwatersloot, op een steenworp afstand van Den Hoorn.
Erik van Schelven (links) en Rick Bosch voor het pand van Computershop Delft aan de Binnenwatersloot, op een steenworp afstand van Den Hoorn.

Computershop Delft: waar mensen nog mensen helpen met hun machines

Algemeen

Nee, Computershop Delft zit niet in Den Hoorn. Maar het bedrijf heeft wél veel klanten in deze gemeente. Niet gek ook. Want ondanks de vele webshops en elektronicagiganten gaan veel mensen nog altijd graag naar een computerzaak waar je gewoon een vraag kunt stellen.

Bovendien krijg je hier ook nog eens in gewone-mensen-taal een antwoord op. "We verkopen hier geen dozen, maar producten", vertelt Erik van Schelven, samen met z'n collega Rick Bosch het vertrouwde gezicht van Computershop Delft op de Binnenwatersloot 34. Wat hij daarmee bedoelt? "Als je bij ons een computer aanschaft, dan maken we 'm alvast helemaal en naar wens klaar, zodat je er meteen mee aan de slag kunt. Is er een probleem? Of komt de klant er niet uit? Dan kunnen we op afstand helpen of onze technische dienst komt langs aan huis."

Wat het probleem ook is, Computershop Delft heeft altijd een oplossing. Om in zo'n sector met zoveel nieuwe ontwikkelingen van alle producten en mogelijkheden op de hoogte te zijn en blijven, is voor Erik en Rick geen hogere wiskunde. "Voor ons is elke ontwikkeling steeds weer een klein stapje", zegt Erik. "Verder vullen we elkaar uitstekend aan. Is er iets met het moederbord? Dan weet Rick daar alles van. Ik weet op mijn beurt veel van de grote lijnen." Computershop Delft heeft komende tijd een mooie Back to School-actie.

Zie voor meer info over deze actie èn Computershop Delft de Facebook-pagina of de website www.computershopdelft.nl.