All Interieur heeft een ruime keuze aan onder meer vitrage, gordijnen en tapijt.
All Interieur heeft een ruime keuze aan onder meer vitrage, gordijnen en tapijt.

All Interieur: ook het ideale adres voor gordijnen en vitrage

Algemeen

DELFT – All Interieur aan de Abtswoudseweg 4D in Delft is een interieurzaak die al weer ruim dertig jaar bestaat. All Interieur, dat wordt geleid door Karel Hagen en Peter Faber, is een bloeiend bedrijf.

De vader van Peter is ooit met het bedrijf begonnen. Zijn zoon heeft het vervolgens overgenomen en heeft het samen met Karel voortgezet. All Interieur is een bedrijf met 1000 vierkante meter winkeloppervlak. De afdeling gordijnen en vitrage is op dit moment het bezoeken meer dan waard. Bij het uitzoeken van de juiste gordijnen kunt u van beide heren het beste advies krijgen. Neem hiervoor uw gemak, geniet ondertussen van een kop koffie en kom samen tot de juiste keuze.

Vloeren
"PVC-vloeren zijn momenteel helemaal in", vertelt Karel Hagen. "Maar ook een bezoek aan de afdeling karpetten is raadzaam. In de winter willen mensen lekker warme voeten hebben in huis. Denk eens aan een karpet. Wij kunnen u er alles over vertellen."

In veel nieuwbouwhuizen komen tegenwoordig harde vloeren, zoals PVC-vloeren te liggen, inclusief vloerverwarming en –koeling. Deze vloeren zijn heel goed aan te kleden met karpetten. In de wereld van de karpetten zijn er weer een heleboel nieuwe trends te bespeuren.

Zonwering
In de winkel vindt u verder overzichtelijk over diverse afdelingen gerangschikt de productengroepen tapijt van de merken Desso, Parade, Bonaparte en Ambiant, vinyl, laminaat en PVC. Daarnaast zijn er dus afdelingen met gordijnen, vitrage, maar ook met binnenzonwering van onder meer Luxaflex en eigen merken. Zonwering is weer helemaal hot. Een opvallend artikel zijn de Duette Shades. Dit zijn shades met een unieke honingraatstructuur, waardoor ze zacht, duurzaam en energiebesparend zijn. Duette Shades zijn beschikbaar in een breed assortiment prachtige stoffen, rijke structuren en kleuren. De slogan van All Interieur is al sinds jaar en dag: 'Wonen in de sfeer die bij u past'.

Meer weten? Kom gerust eens langs aan de Abtswoudseweg 4D, kijk op www.allinterieur.nl of bel naar 015-262 31 66. All Interieur Delft is bovendien te vinden op Facebook.