Bij de Verbeelding kunt u heerlijk dineren op de terrasboot.
Bij de Verbeelding kunt u heerlijk dineren op de terrasboot. Foto: Dennis van den Berg

De Verbeelding: voor een heerlijk avondje uit

Algemeen

Voor een heerlijk avondje uit is en blijft Eetcafé de Verbeelding aan de Verwersdijk 128 een echte aanrader. De Verbeelding heeft heerlijke vis- en vleesgerechten op het menu staan en er kan ook vegetarisch gedineerd worden.

De menukaart kent zijn vaste toppers maar wisselt per seizoen diverse gerechten om u te blijven verrassen. De Verbeelding bevindt zich aan één van de mooiste grachten van Delft, dus een plekje op de terrasboot met uitzicht op de gracht is zeker aan te bevelen in deze heerlijke nazomerdagen. Het is er altijd druk, gezellig en vooral heel sfeervol. De gasten worden vriendelijk en vlot bediend door een enthousiast team van jonge hardwerkende studenten.

Bij De Verbeelding is er een wisselend driegangen menu voor 26 euro 50. Alle hoofdgerechten en dagschotels, die ook los te bestellen zijn, worden geserveerd met verse groenten, frisse salade en steakfriet. Bij lekker eten hoort natuurlijk een goede wijn. Ook daarvan bent u bij De Verbeelding verzekerd. Wat te denken van een fles Cabernet Sauvignon huiswijn of een krachtige Merlot? Wilt u hier een karaf kraanwater bij, dan is dat vanzelfsprekend.

De Verbeelding is zeven dagen per week geopend vanaf 17.00 uur. Komt u met de auto, dan kunt gemakkelijk parkeren op de nabijgelegen Paardenmarkt. Meer weten of reserveren? Bel naar 015 - 2121328. Reserveren kan tevens via de website www.eetcafedeverbeelding.nl.