BOB Autowas wist onlangs een mooi bedrag voor het goede doel bij elkaar te wassen.
BOB Autowas wist onlangs een mooi bedrag voor het goede doel bij elkaar te wassen.

BOB Autowas wast voor het goede doel

Algemeen

Bij ons is uw gulden een euro waard. Dit was het thema van de jaarlijks terugkerende Nationale Autowasdag van de Bovag, die dit jaar op zaterdag 1 juli plaatsvond. BOB Autowas wilde niet alleen dat hun gasten met een schone auto de weg opgingen maar ook met een goed gevoel.

Met dit thema wilde BOB Autowas graag haar 2 wasstraat vestigingen op Curaçao betrekken en daar een het goede doel, Orthopedisch dagcentrum Mia Bremmers steunen. Van alle actie wasprogramma's die op zaterdag 1 juli zijn verkocht gaat er één Antiliaanse gulden richting het dagcentrum. Want: a clean car is a clean soul.
In het dagcentrum worden kinderen tot 16 jaar opgevangen met een geestelijk en/of lichamelijke handicap. Het is een prachtig initiatief en centrum, maar afhankelijk van de minimale subsidie die zij krijgen. Na een bezoek aan dit centrum werd al snel duidelijk dat zij om veel spulletjes verlegen zitten en het meubilair verouderd en aan vervanging toe. Zo was de taak voor BOB Autowas Nederland en Curaçao duidelijk: zo veel mogelijk auto's wassen op deze Nationale Autowasdag. Helaas viel het weer deze dag tegen. Desondanks is er toch nog een mooi bedrag opgehaald van 1933 Antiliaanse gulden, dat op Curaçao overhandigd is door Vincent Donker, mede-eigenaar van de twee vestigingen in Curaçao.
BOB Autowas bedankt alle autowassers en wenst het centrum van Mia Bremmers heel veel plezier van hun nieuwe aanschaf!