Natascha van Gaalen laat haar collega horen hoe goed het geluid van de Jabra GN Elite Sport is.
Natascha van Gaalen laat haar collega horen hoe goed het geluid van de Jabra GN Elite Sport is.

Jabra GN Elite Sport: voor wie van sporten, muziek en gadgets houdt

Algemeen

DELFT – De Jabra GN Elite Sport is een nieuw en revolutionair apparaat voor in het oor. Het heeft verbazingwekkend veel functies en mogelijkheden. Ideaal voor wie van sporten, muziek en gadgets houdt.

De Jabra GN Elite Sport is in Amerika al een succes en gaat dat naar verwachting ook in Nederland worden. Het is in Delft verkrijgbaar bij DIJCK2 en Van der Leeuw Horen.
Het is een geweldig apparaat, benadrukken Natascha van Gaalen en Eugène Duvaloois van Van der Leeuw Horen. "Je doet de apparaatjes tijdens het sporten in je oren", legt Natascha uit. "Het meet tijdens het sporten je hartslag, je snelheid en het aantal verbrande calorieën. Ondertussen kun je muziek luisteren of telefoneren. En de geluidskwaliteit is echt heel goed."

Sporten
Het is zeer geschikt voor sporten als hardlopen, fietsen, wandelen of crossfit. De Jabra GN Elite Sport meet niet alleen allerlei aspecten; het doet ook nog iets nuttigs met die gegevens. "Zo kun je, na een basismeting van je conditie, een trainingsprogramma op maat laten maken", vervolgt Natascha. "Het is interessant voor mensen die al sporten, maar zeker ook voor mensen die willen gaan sporten." De Jabra GN Elite Sport is in allerlei maten verkrijgbaar, dus het is altijd mogelijk apparaten met een perfecte pasvorm te krijgen.
Bijzonder is verder dat de de Jabra GN Elite Sport ook een soort personal trainer is. In de bijbehorende app zitten namelijk work-outs die de drager van het apparaat kan volgen. Tijdens die oefeningen word je dan door een stem in je oor gecoacht om bepaalde oefeningen te doen. Die coaching wordt afgewisseld met muziek.

Toekomst
Volgens Eugéne Duvaloois is de Jabra GN Elite Sport een apparaat zoals we die in de toekomst vaker en uitgebreider zullen zien. Tot voor kort werden apparaten in het oor louter gebruikt beter te horen, om muziek te luisteren om te bellen. Duvaloois weet zeker dat de lijst aan functies komende jaren almaar groter zou worden. "Zo zul je in de toekomst ook oorapparaten krijgen die je hersengolven, zuurstof of je bloedsuiker meten. Voor brandweermannen wordt nu bijvoorbeeld al een apparaat ontwikkeld dat tevens hun lichaamstemperatuur meet."

Mooi voorproefje
Maar dat is de toekomst. Momenteel biedt de Jabra GN Elite Sport alvast een mooi voorproefje van wat ooit komen gaat. De batterijen van het apparaat houden het tot 9 uur lang vol en het apparaat is waterdicht. Het is verkrijgbaar voor 245 euro. Daarbij worden ook een draagbare oplader, een micro usb-oplaadkabel en extra maten oordopjes geleverd. Het heeft een garantie van 3 jaar.
De Jabra GN Elite Sport is verkrijgbaar bij Van der Leeuw Horen en DIJCK, beide onderdeel van Van der Leeuw Optiek. Wie wil ervaren hoe het is om zo'n multifunctionele gadget te dragen, is welkom om het eens te komen proberen. "Je zult versteld staan van de geweldige geluidskwaliteit", zegt Natascha van Gaalen. Meer weten? Kom gerust langs bij Van der Leeuw Horen aan de Koornmarkt 82 of bij DIJCK2 aan de Oude Langendijk 2.